Sari la conținut

Postări Recomandate

• Management
Postat

Ti-am mutat topicul la discutii generale. "Strategii si planuri de tranzactionare" nu era locul potrivit pentru el

Postat

Merci Stefan.

Au rezistat 3 tranzactii, am prins un short USDJPY exact sus pe bara de 4H ieri, +110Pips , si un buy pe EURUSD tot pe bara de ieri de 4h ce a facut un retrace, +190pips acum.

Balance 630$.Equity a crescut la 1780$.

Una peste alta e bine, imi da incredere evolutia lucrurilor. Problema e ca a scazut balanta mult initial...

music:

Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=6AvUD114Fts

Postat

parca a zis undeva in thread, 200SMA sau EMA. 200 oricum.

eu nu mai am nimic pe grafic. Ma intereseaza zonele unde a mai fost pretul si a reactionat. Si studiez reactia pe 5M in zonele alea. Am observat niste lucruri si execut mecanic.

in ultimele zile nu am mai traduit aproape deloc, foarte ocupat cu jobul. Totusi equity a crescut la peste 1900$.

http://www.myfxbook.com/members/arcgotic/alpari-nz-demo/98127

music:

http://www.youtube.com/watch?v=WMZ2upa3TsQ&feature=feedf

Postat (editat)

Pe langa cea de 200 mai sunt doua de perioada mult mai mica...

Si totusi nu am inteles cum tratezi pozitiile deschise care le ai pe profit. Dupa ce te ghidezi ca sa pui trailing stop?

Editat de Cityzen
Postat

despre cum mut SL, in principiu il pun in asa fel incat sa reziste la un retrace mare pe D sau W. Deci il pun mai jos decat o zona de retrace posibila (pentru o tranzactie BUY). Nu pun trailing stop.

music: nu stiu daca il stiti pe Ministeru', cel mai meseriash saxist de populara, enjoy!

Postat (editat)

putine tranzactii zilele astea, totusi cu ceva pierdere in cont am 4 tranzactii ce au rezistat. Participam! nu ne lasam!:)

muzica: super concert, marca Malmsteen

si un fixed ride ca tot vine vremea buna si bicicletele au iesit la facut km

vimeo.com/5862934?ab

Editat de arcgotic
  • 4 luni mai târziu...
Postat

Neatza all!

nici o zi fara Erroll :)

http://www.youtube.com/watch?v=rH_GF4nw3JI&feature=feedf

Acum legat de trading. De cateva luni oscilez intre plus, BE sau minus. Concluzia la care am ajuns, ce trebuie facut ca sa fie bine ar fi asa - in cazul meu evident :) :

- intrat cu SL cat mai mic, executie chirurgicala, de obicei intru pe TF de 1min, dupa ce mi-am stabilit zona uitandu-ma pe H1 , H4 etc. SL cat mai mic, adica 3-4 PIPsi :)

-primele minute dupa ce deschid o tranzactie, OBLIGATORIU trebuie stat si uitat la pret ce face. Daca nu reactioneaza dupa regula de intrare, inchid tranzactia cu pierdere mica. Si intru iar peste 1 , 3, 15 min, sau cat o fi, daca apare un setup bun.

-daca nu pot fi 100% atent la bursa, nu tranzactionez (adica sunt la job, suna telefoanele. etc). Aici sunt cele mai multe pierderi, pentru ca primele 2 puncte nu mai pot fi executate cum trebuie. Aici mai trebuie lucrat.

Chiar daca am procent mic din tranzactii castigatoare, alea sunt tranzactii bune.

Pt vitor: Trebuie perfectionat punctele de mai sus si, pentru tranzactile la care pretul se misca dupa patern, trebuie sa intru in hora cu alte tranzactii, piramidare :)

In mare, e foarte bine, sunt in grafic :) am reusit sa elimin tranzactii costisitoare si intrari impulsive fara sens...

SI sa va mai dau putina muzica.

Enjoy!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.