- Răspunsuri 9
- Citiri 5,5k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
danpav86 3 postări
-
dirzuandreiovidiu 1 postare
-
Barbones 1 postare
-
Adi.M 1 postare
Zile populare
Most Popular Posts
-
Nu e tzeapa deloc. Gratis e doar Cursul pentru Incepatori ! Daca doriti acces la Cursul pentru Intermediari sau Avansati luati legatura cu administratorii site-ului. Retineti, gratis e doar cursul pen
-
Administratorii care esti tu probabil, ca vad ca postezi reclama asta pe toate forumurile. Ai gasit si tu metoda cea mai profitabila sa faci bani din forex.
-
De curand s-a deschis acest site care contine Cursuri Forex pentru toate categoriile de traderi ( incepatori, intermediari si avansati ) http://www.forexedu....rsuri/index.php . Cursurile sunt pre
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Stie cineva sa-mi recomande si mie niste cursuri super-klumea de forex,bursa de la nivel mediu inspre avansat???Eu deja am bazele fara indoiala da inca nu excelez,cea mai mare performanta a mea a fost 200% profit(adi din 10.000 am facut 30.000) si as vrea sa trec pe real.Si totusi as prefera sa dua banii pe un curs chiar si scump decat sa pierd banii pe real.Eu am auzit de aia de la Admiral da nush cat de recunoscuti sunt oamenii si daca te ajuta la cv cursurile lor(sa te angajezi,sa faci bani pe real etc).