Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Salut, am nimerit si eu pe acest forum din intamplare si am cateva intrebari.

Care este cel mai bun/greu/excelent program de forex trading?

Am cautat pe google si am vazut ca predomina eToro insa romanii nu-l prea folosesc.

Sunt incepator, dar caut o platforma grea si buna deoarece vreau sa invat sa tranzactionez pe ceva bun.

Mersi.

• Răspunsuri 3
  • Citiri 2,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

ma obosesc eu sa iti raspund, etoro e un broker care are platforma lui, ca de altfel multi altii, platforma de la etoro poti sa o folosesti doar la etoro, (mai vezi marketiva, deltastock).

platforma care o folosesc cei mai multi e metatrader. in metatrader ai si avantajul ca poti sa iti programezi diferite scripturi, roboti care sa faca treaba in locul tau.

joaca-te cu mt4 e cel mai uzual si cel mai ok. nu platforma te tine departe de banii pe care poti sa ii castigi ci abilitatea ta de pricepere/analiza/noroc/mama omida.

bafta.

Postat

Salut, am nimerit si eu pe acest forum din intamplare si am cateva intrebari.

Care este cel mai bun/greu/excelent program de forex trading?

Am cautat pe google si am vazut ca predomina eToro insa romanii nu-l prea folosesc.

Sunt incepator, dar caut o platforma grea si buna deoarece vreau sa invat sa tranzactionez pe ceva bun.

Mersi.

Esignal, bloomberg, CQG(mai ales asta) etc. Dar tinant cont de cum ai pus intrebarea, ti-as recomanda si eu sa incepi cu traditionalul metatrader.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.