- Răspunsuri 11
- Citiri 6,8k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
funkagenda 3 postări
-
dirzuandreiovidiu 2 postări
-
dandesign 2 postări
-
Barbones 1 postare
Zile populare
Most Popular Posts
-
As vrea sa comentez asupra fiecarei chestiuni in parte: * folosirea tehnici de hedgeing NU aduce beneficii, care nu sa fi obtinute mai convenabil prin alte metode ! Personal nu cred ca folosirea
-
Indicatorii sunt pur si simplu modificari matematice ale price action-ului. Functia lor este de a prezenta mai clar/facil anumite informatii. Ar trebui sa NU folosesti un indicator in caz ca nu sti
-
Pt. inceput nu-ti recomand sa incepi sa tranzactionezi pe perechea EUR/USD, deshi se bucura de cea mai mare publicitate este una din cele mai de cosmar perechi de tranzactionat. Fiind cea mai populara
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Am decis ca locul potrivit acestui topic este pe incepatori intrucat este destinat cu preponderenta acestora.
Fiecare stie in mare cam ce ar trebuii sa faca si ca nu ar trebuii sa faca, insa eu cred ca sintetizarea informatiei in doua coloane, ar ajuta mult luarea deciziilor de moment intrucat reduce problema la doua posibile alegeri deci o simplifica.
Desigur data complexitatea sistemului nu este posibila de fiecare data aceasta abordare, dar in linie mare cred ca o astfel de lista poate fii folositoare. Vreau ca aici sa incercam sa tratam strict lucrurile care NU trebuiesc facute in mod absolut sau daca nu se pot elimina complet atunci pe cat posibil sa fie redusa frecventa cu care sa fie folosite.
Deci pentru a ramane ontopic rog sa ma ajutati in completarea acestei liste in timp si eu ma voi ocupa de actualizarea ei periodic.
Daca exista o distictie intre lucruri care nu ar trebuii facute niciodata si cele care ar fii bine sa fie facute dar rar va rog sa o faceti.
Pot deci exista de exemplu fraze gen :
-incearca pe cat posibil sa NU folosesti leverage mare !
Eu o sa revin in scurt timp cu ceea ce am invatat eu pana acum ca NU ar trebuii facut.
Acest link va duce tot timpul direct la lista actualizata : link
Editat de funkagenda