Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

asa e domnilor, aveti perfecta dreptate. eu cred insa, ca ceea ce spunem, ar trebui sa fie sustinut de niste probe, chiar si demo, macar pe 6 luni in urma, un statement micut, dragut... ca de povesti de-astea...cred ca numai vanzatoarea Maria le mai crede.Deci, domnilor: cred orice pana la cifre: sa vedem noi amaratii de pe forumul asta cum arata un statement pe min. 6 luni, no fake, cu un profit de 20%.

Postat

sunt doar virtuali.Sunt curios cum se va comporta platforma pe real la Admiral. din comentarii, se pare ca sunt mai putin hoti ca altii.

Postat (editat)

Eu am pus intrebarea cu motiv. De ce e nevoie de un cont de 100 de mii de dolari pe Demo cand pe real suma s-ar putea sa fie un pic mai mica?

PS. Chiar daca ai robot, si asa conteaza la MM.

Editat de Barbones
Postat

Eu am pus intrebarea cu motiv. De ce e nevoie de un cont de 100 de mii de dolari pe Demo cand pe real suma s-ar putea sa fie un pic mai mica?

PS. Chiar daca ai robot, si asa conteaza la MM.

Ce e MM-ul? Cu siguranta suma va fi mai mica! De era mai mare, vorba colegului nostru, nu mai stateam pe forum. daca stii mai multe despre Admiral, poate-mi dai un sfat! Cred ca la ei ma duc. Spread mic, cont la Raiffeissen, pe forumuri n-am prea vazut de rau...om vedea...
Postat

MM e Money Management iar daca pe demo te joci cu zeci de mii de dolari pe real s ar putea sa te influenteze "sumele de pe demo".

Parerea mea este sa faci cont de demo exact cat vei pune pe real. E mai realista treaba. Despre Admiral am zis. Sunt OK.

Postat

MM e cel mai important! Ai dreptate cu contul demo, dar inca nu stiu suma. Sper sa fie macar 10-20.000Eur.Ca sa se simta ceva. Si acolo, tot asa va fi sl0,5%, tp 1-2%, rr1/2 sau 1/4. Cred ca ramane admiral. Mersi de sfat!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.