zvaleriuz Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 (editat) Buna baieti, zilele astea un prieten de-al meu mi-a aratat un expert destul de profitabil care lucreaza pe o strategie de martingale.Intre timp el si-a facut un blog special pentru acest expert.Va propun sa il testati si voi.Va rog sa fiti atenti ca lucreaza normal doar pe conturi ECN si NDD,acolo aflati mai multe despre el.Aici am atasat versiunea care merge pe conturile demo.tradingautomatDemo.ex4 Editat August 22, 2011 de zvaleriuz modificare titlu topic si stergere link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zvaleriuz Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Testeaza cineva robotul meu,daca da astept concluzii,pareri,sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leptopdj2009 Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 pe ce tf lucreaza acest robot si pune lincul cu blogul acela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentiu Dumitrescu Postat Iulie 13, 2012 Partajează Postat Iulie 13, 2012 "martingale pur" e o strategie profitabila pana in momentul in care te cureti de tot!Orice sistem bazat integral pe martingal va da faliment mai devreme sau mai tarziu! Martingale este bun numai ca valoare adaugata la un sistem bazat pe alte strategii care deja merge! de preferat sa ai un sistem care nu merge perfect, un sistem mediocru, si sa nu folosesti ca multiplicator puteri ale lui 2, ci un multiplicaticator "light" de max 1.3! cu riscul de a ma repeta iti spun: Nu are sens sa testezi un sistem "Martingale pur"! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mql4you Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 (editat) Testeaza cineva robotul meu,daca da astept concluzii,pareri,sugestii M-am uitat in expert, nu inteleg de ce foloseste mai multe magicuri, se putea scri mult mai simplu... In fine, genul asta de roboti au adus la disperare multi "traderi", si au creat adevarate frenezii... SI cred ca e destul de vechi codul(robotul), fiindca s-a decomplilat destul de usor... Am zeci de roboti de genul asta... Dar sunt pentru "jucatori", se pot face si 500% pe luna, dar cu sanse mai mari de a pierde tot... Editat August 10, 2012 de mql4you 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.