- Răspunsuri 59
- Citiri 16,8k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
ciprianeagu@yahoo.com 38 postări
-
sec 5 postări
-
Adi.M 5 postări
-
bramburel 3 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Anul asta am facut Hedging si Martingale de m-am golit la buzunare. Dar nu-mi pare rau : este plata pentru a nu mai folosi Niciodata asemenea "tehnici" .
-
Rezultate pana acum: 20 sep: +21 pip + 9.6 usd, 2 TP, 2 SL, 1 TS (+) 21 sep: +44 pip + 7.6 usd, 1 TP, 2 TS (+) 22 sep: -61 pips - 14.50 usd, - 1 SL 50, 1 inchis manual 23 sep: +46 pips + 13.40 u
-
uitati asta e strategia mea,cand graficul trece peste linile acelea 3 de jos in sus e un semnal de buy,si cand trece de lini de sus in jos e un semnal de sell.Ce parere aveti? Noi profitam de tot graf
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Salut!
Tot uitandu-ma peste graficul de 1h pe eur / usd si peste indicatori, am observat o corelatie (care e la mintea cocosului, dar ma rog...): limitele de 20 / 80 la Sto si un reversal de mini trend pe tf 1h. Asa ca expun aici ce mi-a fatat mintea in w-e asta:
1. Eur / Usd tf 1h
2. FULL Sto, 20 / 80
3. Cand ambele linii STO trec de 20 / 80 , se asteapta inchiderea a inca unei lumanari, dupa care se ia ordin la 20, Long, la 80 short, cu tp 50 pips si sl 40 pips. In ultima luna (sept 2011) ar fi fost 7 castiguri si 2 pierderi (sper ca am numarat si calculat bine). Daca e sa fac un back-testing mai din urma anul asta, paritatea ar fi fost cam 1/1.
4. Ca si regula, nu se iau ordine consecutive in aceeasi directie (alternam buy / sell)
5. Ca sa mai tragem balanta in favoarea noastra (pt back-testingul pe timp mai lung, cu paritate 1/1), m-am gandit la un sistem de hedging: ordinul principal (sa zicem Long) il iau cu tp 50, sl 40. Ordinul short (hedge) il iau cu 40 / 40. Cursul se duce short, atunci pierdem doar spreadul). Daca cursul merge pe long, atunci in momentul in care se inchide ordinul de hedge in -40, ordinul long in modific cu tp: 15 pips si ts 5 pips.
O sa ziceti: ok, da' de ce nu iei direct ordine cu +15 si -5?...merg pe ideea ca daca s-a dus 40 pips intr-o directie (intarita si de oversold / bought, si poate si de trendul pe 1 day) atunci se mai duce inca 15...
Astept comentarii si sfaturi (cat mai critice :-) )