GOLD, acest metal galben sclipitor mi-a atras atentia de nenumarate ori pana acum si am mai tranzactionat demo* loturi micute de 0.08 si 0.1, deseori in reverse trend pe Short.
*Pe real n-am inca sange sa tranzactionez orbeste
Ideea e ca aurul am vazut ca e foarte agitat, si parca are loc de furtisaguri scurte (micro tranzactii cu profit de 10-15 USD la un cont de 450-500 USD).
Ce caut: o baza strategica din care sa-mi orientez si eu liniile pe grafic, si eventual sa-mi stabilesc niste puncte de intrare cu risc mediu.
Sau, pe scurt, Scalp si piramidare (da, stiu ca este un "big No No") pe GOLD.
Da. Ve ca in ultimu timp so inversata corelatia care era cu monedele (toate mai putin dolaru), adica crestea eur crestea goldu, acu creste dolaru creste goldu. Dar urmareste bursili de firme si compan
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Salutari,
GOLD, acest metal galben sclipitor mi-a atras atentia de nenumarate ori pana acum si am mai tranzactionat demo* loturi micute de 0.08 si 0.1, deseori in reverse trend pe Short.
*Pe real n-am inca sange sa tranzactionez orbeste
Ideea e ca aurul am vazut ca e foarte agitat, si parca are loc de furtisaguri scurte (micro tranzactii cu profit de 10-15 USD la un cont de 450-500 USD).
Ce caut: o baza strategica din care sa-mi orientez si eu liniile pe grafic, si eventual sa-mi stabilesc niste puncte de intrare cu risc mediu.
Sau, pe scurt, Scalp si piramidare (da, stiu ca este un "big No No") pe GOLD.
Vreo idee?
Editat de comanel