Buna ziua, de ieri am descoperit acest forum si il citesc continuu. Mi se pare foarte interesant, eu de altfel sunt intrigat de acest domeniu de mai mult timp. Am decis sa iau masuri si sa incep sa ma documentez, sa imi formez o cultura ca ideea ca peste cativa ani sa fiu profitabil.
Sunt student in anul 3 la finante banci in Timisoara. Recunosc ca am dat de acest site dupa o cautare despre teletrader, care m-au racolat de pe best jobs, si mi-au propus marea cu sarea, evident dupa ce fac cursul de 750 lei. Am inceput sa caut despre ei si am dat de voi , si am aflat cum sta treaba defapt.Am decis sa iau masuri si sa incep sa ma documentez, sa imi formez o cultura ca in ideea ca peste cativa ani sa imi castig existenta din asta. Sunt constient ca imi trebuie multa rabdare si motivatie, dar nu sunt disperat dupa castiguri imediate. Ca target as avea sa invat cateva luni teorie apoi sa incerc pe demo, apoi live. Poate sa lucrez pentru vreo banca sauu firma in domeniu pentru a acumula mai multa eperienta ca intr-un final sa lucrez pe cont propriu.
Despre mine va pot spune ca sunt foarte activ, practic mountain-bike, fotbal, imi place fotografia. Numele meu este Srinca Flavius, ma puteti gasi pe fb.
Ma gandeam sa merg in prima saptamana la cursurile teletrader, care sunt free. Am fost la interviu si mi-am dat seama ca urmaresc ceva, apoi am vorbit cu un profesor si mi-a spus din start despre ei.
S-a incheiat si saptamana de curs gratuit la teletrader. Sunt foarte bucuros ca am participat, am invatat mult mai mult decat ma asteptam. De la introducere in forex, familiarizare cu metatrader 4 la
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Buna ziua, de ieri am descoperit acest forum si il citesc continuu. Mi se pare foarte interesant, eu de altfel sunt intrigat de acest domeniu de mai mult timp. Am decis sa iau masuri si sa incep sa ma documentez, sa imi formez o cultura ca ideea ca peste cativa ani sa fiu profitabil.
Sunt student in anul 3 la finante banci in Timisoara. Recunosc ca am dat de acest site dupa o cautare despre teletrader, care m-au racolat de pe best jobs, si mi-au propus marea cu sarea, evident dupa ce fac cursul de 750 lei. Am inceput sa caut despre ei si am dat de voi
, si am aflat cum sta treaba defapt.Am decis sa iau masuri si sa incep sa ma documentez, sa imi formez o cultura ca in ideea ca peste cativa ani sa imi castig existenta din asta. Sunt constient ca imi trebuie multa rabdare si motivatie, dar nu sunt disperat dupa castiguri imediate. Ca target as avea sa invat cateva luni teorie apoi sa incerc pe demo, apoi live. Poate sa lucrez pentru vreo banca sauu firma in domeniu pentru a acumula mai multa eperienta ca intr-un final sa lucrez pe cont propriu.
Despre mine va pot spune ca sunt foarte activ, practic mountain-bike, fotbal, imi place fotografia. Numele meu este Srinca Flavius, ma puteti gasi pe fb.
Ma gandeam sa merg in prima saptamana la cursurile teletrader, care sunt free. Am fost la interviu si mi-am dat seama ca urmaresc ceva, apoi am vorbit cu un profesor si mi-a spus din start despre ei.