Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Suntem in cautarea unui persoane pentru ocuparea postului de "Trader Intern" pentru piata FOREX. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul insotit de un statement personal (complet) pentru un cont real la adresa resurse.umane@comtec-int.ro .

Postat

Ia zi bre merlyne, oi fi si profitabil pe real de ai pus intrebarea asta. Posted Image

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

Prima data cred ca ar trebuit sa vedem un statement si un CV . Ulterior vom putea discuta si aceste detalii. Vreau sa mai fac mentiunea ca nu este vorba despre o oferta de angajare prin care se cauta persoane care sa participe la traininguri (cu plata), care sa caute investitori, etc. Cautam o persoana care sa se alature echipei noastre de traderi si care tranzactioneaza banii unei firme din cadrul grupului nostru .

Va multumesc si astept cu interes CV-urile dvs. insotite de un statement personal.

Andrei Craciun

Director Resurse Umane

Postat

Prima data cred ca ar trebuit sa vedem un statement si un CV . Ulterior vom putea discuta si aceste detalii. Vreau sa mai fac mentiunea ca nu este vorba despre o oferta de angajare prin care se cauta persoane care sa participe la traininguri (cu plata), care sa caute investitori, etc. Cautam o persoana care sa se alature echipei noastre de traderi si care tranzactioneaza banii unei firme din cadrul grupului nostru .

Va multumesc si astept cu interes CV-urile dvs. insotite de un statement personal.

Andrei Craciun

Director Resurse Umane

nu trebuie sa aveti un sai(societate de administrare a investitiilor) pentru a putea avea o asemnea firma care sa se ocupe cu investitii pe forex? e suficient un srl?

Postat

Vreau sa multumesc celor care au aplicat pentru pozitia deschisa in cadrul firmei noastre. Astept in continuare CV-uri insotite de un statement pentru cea de-a doua pozitie de "Trader Intern". Imi cer scuze ca nu am mentionat anterior: postul este pentru Bucuresti . Multumesc oricum persoanelor din alte orase care au aplicat pentru aceasta pozitie.

Postat

Vreau sa multumesc celor care au aplicat pentru pozitia deschisa in cadrul firmei noastre. Astept in continuare CV-uri insotite de un statement pentru cea de-a doua pozitie de "Trader Intern". Imi cer scuze ca nu am mentionat anterior: postul este pentru Bucuresti . Multumesc oricum persoanelor din alte orase care au aplicat pentru aceasta pozitie.

Buna ziua,

Sa inteleg ca prima pozitie a fost ocupata ?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.