Sari la conținut
Postat

salutare tuturor.

este o datorie sa contribuim la aceasta comunitate si astfel imi explic si justific primul meu articol.

sunt asa cum spuneam la titlu un incepator in acest domeniu.ma uit la piata forex cam din 2008 ,am studii economice si de drept ca formare profesionala(nu au relevanta in forex) si in cele ce urmeaza am sa incerc sa fac o descriere a modului cum vad eu acest domeniu poate e de ajutor pentru unii membrii,poate ma ajuta seniorii si pe mine cu o parere cu un sfat.

am sa incerc sa impart povestea in doua parti fundamentale si care cred eu ca sunt foarte separate ca esenta si substanta.

DEMO:

am deschis un cont demo pe la britanici parca la inceput. platforma era mt4 totul era fain nu pricepeam nimic si cu un cont de 1 mil euro ca asa era cifra incarcata sa par important am facut 2.5 mil in trei zile.conturile demo cred ca sunt iluzia perfecta.

dar...........daca nu te uiti la acest aspect la un demo inveti platforma,principii de baza,cum sa deschizi un ordin administrarea acestuia,strategii,principii de baza,si tot abc ul

atat de necesar.demo este bun la aceste aspecte de basic dar foarte important este ca banii reali schimba absolut toata imaginea si conceptul.

REAL

am trecut la real .foarte multi baga placa cu trecerea la un nivel superior au inteles totul, stapanesc domeniul impecabil au rezultate pe demo ,ce mai sunt mari genii in domeniu sau cel putin in devenire.ei bine eu am trecut la real din cauta iluziei perfecte din toate reclamele forex care se bazeaza pe dorinta tuturor de avarie si castig facil neacoperit de un efort corespunzator(stiti toti faza din reclama stau pe canapea ma uit la meci si tranzactionez).in acea perioada cred ca am avut noroc pentru ca am reusit un fel de tande pe mande.nimic dar absolut nimic nu e ca in real .atunci vezi ce varza esti.a fost o perioada de haos nu intelegeam nimic ,strategia din demo era praf ,incasam ca la box si eram in corzi.te ia criza sa vezi ca absolut nimic nu era ca in simulari (doar platforma)sa vorbim si de banii implicati .banii din contul real erau intre 10 000 euro si 25 000 euro si efectuam ordine cu o medie de 5 loturi.

a venit criza si la mine acas(a batut politicoasa la usa si eu am deschis) asa ca a trebuit sa retrag bani din cont pt a acoperii gauri si necazuri.

am revenit in urma cu jumatate de an la treaba pe forex.intre timp am invatat o groaza .

acum am multe chestii in stoc si le folosesc dupa cum cred eu ca e mai bine

CAPITAL

am in cont cam 50 000 ron plus minus pt ca eu sunt nevoit sa misc banii dupa nevoi.

IMPLICARE DIRECTA A BANILOR DIN CONT

folosesc ordine de la 0.10 la 1 lot pt fiecare ordin de cumparare sau de vanzare.

eu nu sunt capabil sa folosesc decat maxim doua perechi valutare in acelasi timp.

de regula eur/usd

imi place mult lira britanica

dolarul canadian il consider stabil si facil de inteles.

petrolul il consider greu de tranzactionat.

INFORMARE

principalul instrument este forexfactoty.com si www.bloomberg.com/tv/

tot ce gasesc pe www uri interne( nu folosesc nume pt a nu face reclama)

SUPORT TEHNIC

platforma mt4 si pt a aplica tot ce inseamna analiza tehnica folosesc netdania unde pe platforma lor online imi incarc instrumentele care ma ajuta.eu folosesc Bolinger Bands,MACD,RSI si Parabolic SAR

STRATEGIE DE TRANZACTIONARE

formatiuni de lumanari

tranzactionez doar in directia cursului ascendent sau descendent

factorul de decizie este luat in h1.

TIMP IMPLICAT

3-7 zile pe luna

REZULTAT PECUNIAR

cam 3000-4000 ron lunar

CEL MAI IMPORTANT ASPECT DIN FOREX

factorul psigologic

cam asta e toata povestea

UN FEL DE CONCLUZII

pe forex e foarte greu.

din cei participanti castiga cu adevarat cam 1%

adevaratii castigatorii sunt firmele care isi iau comision de la participanti si cu marii rechini

toata reclama din domenii este o mare minciuna si ar trebui sa luam pozitie impotriva lor dar fara cadru legal CU ADEVARAT REGLEMENTAT e greu.

am folosit date reale si pot sa comfirm tot ce am scris mai sus

nu dati crezare angajatilor care lucreaza la firme ce intermediaza acesul pe forex care va basculeaza o tona de vrajeala si de iluzii(veti pierde banii dumneavoastra),fara sa va spuna nimic de riscuri.

un analist care va spune ca el crede ca euro va creste conform cu nu stiu ce analiza sofisticata a firmei si daca nu creste va scadea e de fapt meteorolog si va furnizeaza vremea probabila.

pe forex statistica are o mare implicare

DACA MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT O PARERE AS APRECIA.

• Răspunsuri 21
  • Citiri 8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Salut si bine ai venit pe forum. Sper sa te vedem cat mai des pe aici. Sfaturi n-am pentru tine pentru ca nu pot sa imi dau seama ce sti si ce nu stii. Si bineinteles nu stiu daca stiu ceea ce nu sti

Featured Replies

Postat
  • Autor

da,am sa incerc sa ma lamuresc ce si cum.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.