Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

buna ziua tuturor! am primit o oferta sa cumpar un robotel care tranzactioneaza singur pe platforma... costa 10ooo usd. mi a facut o demonstratie pe un cont demo si a facut aprox 13% profit in max 10 min . ce parere aveti? ce ma sfatuiti ?

Postat

Sa iti asculti instinctul !!! .... si sa fuuuuuuugi :)

Cine are asa ceva in alea 10 minute in care a pierdut timpu cu tine, a pierdut de fapt mult mai multi bani decat aia 10.000 pe care ii pretinde :)

Ori e un prost afacerist si pe deasupra altruist, ...ori e prea bun afacerist daca ma intelegi !!

Ori e la misto ca sa faci curios si pe altcineva despre "robotel" ? :)

Erea mai bine sa deschizi un alt topic, pentru a avea parte de mai multe raspunsuri si in plus aici nu e locu potrivit fiindca nu are legatura cu discutiile anterioare !

Postat

era o intrebare nu o reclama mascata sau ceva de genu....

se zice ca ar exista un client de la forex center care a facut in 54 de zile 300 % cu robotelu asta! iar din demonstratie reiese acelasi lucru.

singura indoiala este daca se intampla si pe cont real.... asta m-ar interesa sa stiu...

robotelul se numeste TUDASUDA....

daca poti sa-mi rapsunzi fara ironii, ok, daca nu, abtine te!

vreau pareri sincere de la cunoscatori.

Postat (editat)

tipul care mi-a prezentat robotu, este trader de forex si mi-a spus ca el l-a facut

Editat de bds
Postat (editat)

Nu sunt exagerat de ironic, numai ca topicul nu imi apartine si repet nu e locul potrivit pentru aceasta discutie, atat in interesul tau cat si al comunitatii.

Ar fii mai bine sa deschizi un alt topic, pentru a putea primii mai multe pareri si din partea altora.

In legatura cu "robotelul", intamplarea face sa cunosc limba rusa, si iti zic ca tuda-suda inseamna ceva de genu incoace-incolo sau du-te, vino , deci provenienta lui mai mult ca sigur este din rusia (sau moldova), asta putand fii atat un lucru bun cat si unul rau.

In general cand e vorba de sume asa mari nu e rau sa fii sceptic, nu crezi ? Si ironia mea erea un mod poloticos de a te atentiona ca nu e in interesul cui poseda "robotelul" sa il vanda pe o suma fixa, indiferent de suma. Daca nu eream ironic si ti-as fi zis pe fata ce cred, te-ai fii simtit mult mai jignit deci te rog ..

Asteapta si alte pareri, si apoi sa imi zici daca doar raspunsul meu a fost ironic. Sfatul tu l-ai cerut, si intentiile mele sunt dintre cele mai bune ...ma opresc aici !

Editat de funkagenda
Postat (editat)

buna ziua tuturor! am primit o oferta sa cumpar un robotel care tranzactioneaza singur pe platforma... costa 10ooo usd. mi a facut o demonstratie pe un cont demo si a facut aprox 13% profit in max 10 min . ce parere aveti? ce ma sfatuiti ?

Iti dau 2 teme de gandire vis-a-vis de toti roboteii de trading:

1. De ce este asa de PROST ala de vinde asa ieftin ? - daca este asa de performant de ce nu il tine ascuns sa faca el bani cu el ? Milioane nu 10.000 usd....

2. De ce ar fi asa de PROST sa ti-l vanda doar tie ? - daca este asa de performant, in max 1 an de zile toti traderii din lume il vor cumpara, si toti vortranctiona cu el...( un secret e bine sa-l stie cat mai putine persoane....si 2 e deja o cifra mult prea mare pentru asta ). Cum iti garanteaza tie si ca peste 6 luni-1 an il vei putea folosi cu succes ? ( daca nimeni nu mai pierde bani pe forex de unde crezi ca va castiga robotelul tau ).

Sunt deacord cu Fukagenda - e o reclama "mascata" pe fata, dar am vrut sa fie un post pt " amatorii de vise si iluzii la sticlutza".

Aaaa si scuze pt postare raspuns aici.

Rog moderatorii sa mute posturile cu "robotelul fantastic" intr-o cusca...sa nu cumva sa scape sa ne umplem de hartii prin tara ...si asa nu prea avem curatenie. Asta ne-ar mai lipsi sa curga de undeva pe strazi, numai bancnote de cate 100 de parai Posted Image

Editat de ^^Lord_Ice^^
Postat

in fine..... deci e scam sa inteleg....

multumesc de raspuns si inca odata ! nu e nicio reclama mascata ! vroiam pareri

Postat

Pai nu e ascunsa, caci din momentul in care i-ai dat numele e pe fata !!

Si chiar daca esti aici cu intentii bune, sa stii ca nici "scam" nu e pentru ca de fapt un asa zis "scam" ar putea fii urmarit legal, pe cand in cazul asta nu ai ce sa faci, odata dati banii sunt buni dati...nu mai stau sa explic de ce !

Postat

salutare tuturor!

ma intereseaza cateva pareri despre roboteii de tranzactionare.....

mi-a prezentat un trader de forex , un robot creat de el care deschide pozitii multe si cam face profit...

1. de ce mi-ar vinde mie ?

2. e posibil sa functioneze doar pe demo?

3. functioneaza pe mt4, dar nu la toate casele de brokeraj care folosesc mt4....de ce?

Postat

i-am dat numele pt ca am cautat f mult pe google si nu am gasit absolut nimic..... de aceea am apelat la forumu asta , in ideea ca voi stiti mai multe...... e logic ca pare dubios sa-mi vanda mie programul, dar vroiam pareri in caz ca a mai auzit cineva sau lucreaza cineva cu chestia asta!

si ideea e ca deschide f multe pozitii. in fine... mai caut pareri. stima

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.