Buna ziua,imi pare bine ca exista persoane care care daruiesc putin din timpul lor celor din jurul lor care sunt la inceput de drum in tranzactionarea valutara si nu numai.Eu sunt la inceput,am descoperit de curand forexul si imi place foarte mult idea de a gasi o sursa suplimentara de venit,dar ca orice inceput este dificil.Din fericire mai exista si persoane care din altruism au disponibilitatea de a ajuta pe ceilali,insa nu vreau sa abuzez,de aceea,cu speranta ca voi gasi pe cineva cu putina experienta si cunoscator bun al limbii engleze,mi-am permis sa cer ajutorul intr-o problema.
Dupa cum spuneam,m-am apucat sa invat tainele traiding-ului,am invatat despre lumanari,forme repetitive,managementul banilor,psihologia trader-ului,acum incerc sa il citesc pe Alexander Elder...adica cred ca am inteles in linii mari cam cu ce se mananca(cel putin asa imi place sa cred) iar acum incerc sa joc pe un demo cu o strategie pe care am descoperito pe forexfactory,o strategie foarte simpla,bazata in principiu pe un singur indicator.Personal cred ca strategia este una de succes,drept dovada sunt cele peste 20k de vizualizari si cele peste 18k de postari adunate in cei 3 ani de cand posteaza analizele zilnic si numarul de pipsi pe care ii aduna la sfarsit de saptamana(sunt destul de multi ).Cum in scoala nu am avut norocul sa studiez limba engleza,uneori ma incurc in engleza userului(cred ca nici el nu este englez sadea),astfel rog un user pasionat din acasta comunitate la care am aderat si eu in limta timpului si a disponibilitatii sa ne explice strategia de baza,eu am inteles o parte dar cred ca am mai ratat cate ceva,in felul acesta sa beneficieze pe langa mine si alti useri care sunt in cautarea unei strategii bune si simple de tranzactionare.Strategia se numeste "Sonic r" si poate fi gasita la http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=114792
Cu speranta ca nu supar pe nimeni si ca am postat la locul potrivit,as vrea sa deschidem un topic pe baza acestei strategii si sa ne folosim de ea pentru a aduce ceva pipsi in buzunarele noastre:).
Cu respect deosebit,Mihai.
P.S La multi ani tuturor celor care in adancul sufletului se simt romani,o seara placuta.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Buna ziua,imi pare bine ca exista persoane care care daruiesc putin din timpul lor celor din jurul lor care sunt la inceput de drum in tranzactionarea valutara si nu numai.Eu sunt la inceput,am descoperit de curand forexul si imi place foarte mult idea de a gasi o sursa suplimentara de venit,dar ca orice inceput este dificil.Din fericire mai exista si persoane care din altruism au disponibilitatea de a ajuta pe ceilali,insa nu vreau sa abuzez,de aceea,cu speranta ca voi gasi pe cineva cu putina experienta si cunoscator bun al limbii engleze,mi-am permis sa cer ajutorul intr-o problema.
Dupa cum spuneam,m-am apucat sa invat tainele traiding-ului,am invatat despre lumanari,forme repetitive,managementul banilor,psihologia trader-ului,acum incerc sa il citesc pe Alexander Elder...adica cred ca am inteles in linii mari cam cu ce se mananca(cel putin asa imi place sa cred) iar acum incerc sa joc pe un demo cu o strategie pe care am descoperito pe forexfactory,o strategie foarte simpla,bazata in principiu pe un singur indicator.Personal cred ca strategia este una de succes,drept dovada sunt cele peste 20k de vizualizari si cele peste 18k de postari adunate in cei 3 ani de cand posteaza analizele zilnic si numarul de pipsi pe care ii aduna la sfarsit de saptamana(sunt destul de multi
).Cum in scoala nu am avut norocul sa studiez limba engleza,uneori ma incurc in engleza userului(cred ca nici el nu este englez sadea),astfel rog un user pasionat din acasta comunitate la care am aderat si eu in limta timpului si a disponibilitatii sa ne explice strategia de baza,eu am inteles o parte dar cred ca am mai ratat cate ceva,in felul acesta sa beneficieze pe langa mine si alti useri care sunt in cautarea unei strategii bune si simple de tranzactionare.Strategia se numeste "Sonic r" si poate fi gasita la http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=114792
Cu speranta ca nu supar pe nimeni si ca am postat la locul potrivit,as vrea sa deschidem un topic pe baza acestei strategii si sa ne folosim de ea pentru a aduce ceva pipsi in buzunarele noastre:).
Cu respect deosebit,Mihai.
P.S La multi ani tuturor celor care in adancul sufletului se simt romani,o seara placuta.