Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 98
  • Citiri 39,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• ... e ora 2 noaptea . abia am venit din mina . dupa un tur de piata am zis sa dau o tura pe Vamist. Bre oameni buni ia s-o iau eu minereste ca voi sunteti baieti subtiri si cred ca tineti la imaginea

• wolf34. Ne-ai dat gata ! Suntem numai ochi si urechi !

Postat

Nu stiu pe cati intereseaza cine a fost acel broker. Cam toti au parerea asta despre clienti. Pe buna dreptate, la ce vanzatoarea Maria sunt unii care practic te roaga sa le iei banii.

Zi-ne mai bine mai multe despre tine, ce varsta ai de exemplu. Una e sa traiesti din trading in liceu, alta mai tarziu cand ai copil si rata la casa si masina.

Iar strategia ta deosebit de complexa, are legatura cu asta - http://www.neowave.com ?

Postat
  • Autor

este atat de complicata si de grea de nu ti vine sa crezi de ce te aprofundezi in ea de ce o ei pe langa ea si iti vine greu sa o intelegi daca nu stii anumite elemente , elliott wave este doar pagina de introducere in acesta teorie atat de complicata

Postat
  • Autor

dar sa stii ca merita , odata invatata ai alta viziune a pietii si in general a tot ceea ce inseamna nu numai forex dar si bursa in general si nu numai este o strategie atat de interesanta si de eficienta ca merita sa te apuci sa o inveti

majoritatea elliottistilor o neaga si sunt estrem de contrariati si multi oameni la fel fiindca ai nevoie de multa rabdare si foarte multa munca sa o inveti si din cauza asta este rara si o folosesc extrem de putini, nu stiu pe acest forum mai foloseste cineva , daca da as vrea sa schimbam experienta cu mare placere , chiar m ar bucura nespus de mult !!!!

Postat
  • Autor

ha ha ha

merlin ma faci sa rad un zig zag pare simplu dar sa stii ca este destul de complex

Postat
  • Autor

si in plus nu cerintele simple sunt cele mai importante dar felul cum se termina el

Postat
  • Autor

in canalul lui care iti anunta o carectie mai complexa sau terminata

depinde unde si cat retrage , depinde daca este confirmat si in cat timp

heiiii!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.