Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

eu te cred , insa nu poti discuta elliot cu unul / bun si experimentat /daca tu n-ai invatat inca paternurile Posted Image

de suparat nu m-am suparat . eu ma supar mai greu .

Postat

ok mai vb si cred ca orice discutie este constructiva si vreau sa vb cu profesionisti ca sa mi mai slefuiesc sistemul

Postat

paternurile EWA? hai sa ti dau alta intrebare , cum face un elliotist analiza tehnica ce fel de chart foloseste , lumanari japoneze?

Postat

si inca una si ma culc ca sunt obisit , in ce caz W5 poate fi extins? daca o stie cineva pe asta este bun , jos palaria si tot respectul....

Postat

Prehter este un investitor nu este un speculator , ca exista mare diferenta intre astea doua , iar neely este un speculator si trader este mare diferenta de la cer la pamant , asta o incurca foarte multi , cand ai incurcat gradele , esti mort , fiindca piata este fractalica si trebuie sa fii foarte atent ca alt fel esti numai pe langa ea

este una din problemele grave care din nou este incalcata , din acest motiv si neowave este rar si nu prea il cunoste lumea ca este greu de invatat , merlyn , foarte greu....

Postat

salutare wolf34, am o rugaminte la tine. Ce inseamna ATR ? Eu nu am inteles si daca poti sa ma ajuti, eventual pe un grafic ti-as fi recunoscator.

Numai bine

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.