va salut , sunt nou pe forum si inca nu sunt familiarizat dar in scurt timp cred ca cu indrumarile voastre o sa reusesc,
eu tranzactionez din efectiv live din 2009, si la ora actuala folosesc cea ma complexa forma de analiza tehnica , care este extrem de coplicata dar care are o mare acuratete daca stii sa o folosesti
... e ora 2 noaptea . abia am venit din mina . dupa un tur de piata am zis sa dau o tura pe Vamist. Bre oameni buni ia s-o iau eu minereste ca voi sunteti baieti subtiri si cred ca tineti la imaginea
merlyn
wolf34. Ne-ai dat gata ! Suntem numai ochi si urechi !
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
va salut , sunt nou pe forum si inca nu sunt familiarizat dar in scurt timp cred ca cu indrumarile voastre o sa reusesc,
eu tranzactionez din efectiv live din 2009, si la ora actuala folosesc cea ma complexa forma de analiza tehnica , care este extrem de coplicata dar care are o mare acuratete daca stii sa o folosesti
va multumesc