- Răspunsuri 29
- Citiri 18,8k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
croco 8 postări
-
gigi 6 postări
-
deleted on request 01 5 postări
-
Federleicht 5 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Intrebari: Ce teste statistice ai aplicat? Ce intelegi prin "perfect aleatorii? Distributie gausiana? Si ai masurat si heteroschedasticitatea datelor? Pt ca exista multe paper-uri care arata ca date
-
fiecare isi alege propria metoda de a investi. value investing, ce face buffet nu mi se potriveste mie. sa faci tranzactii 1 data pe an nu mi se pare o chestie foarte tare pentru ca daca esti slab la
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Salut
Recent am fost atras de reclamele online,chiar foarte insistente, care promoveaza un sir lung de brokeri forex in Romania.
Dar, cunoscind cite ceva despre statistica si despre teoria probabilitatilor, inainte de a-mi deschide un cont real am analizat perechea EURUSD pe ultimul an.
Concluzia e ca valorile sunt perfect aleatorii deci implicit orice strategie bazata doar pe valorile anterioare care sa dea indicatii despre evolutia viitoare nu va conduce la cistig pe termen lung.
Poate gresesc, dar exista o cale simpla sa ma contraziceti : exista cineva pe forum sau stiti pe cineva care cel putin cistiga in mod constant pe Forex ?( am zis "cel putin" pentru ca teoretic daca cineva aplica o strategie care duce la cistig ar fi trebuit ca intr-o perioada rezonabila sa fie suficient de bogat ca sa nu-si mai bata capul cu acest forum)
Repet concluzia este valabila doar pentru EURUSD si fara a folosi informatii economice sau politice externe Forexului.
Toate cele bune
Croco