Lucrez la un indicator pivot point care sa considere END DAY = NY CLOSE HOUR.
Daca nu ai brokeru setat pe GMT-5 (EST), majoritatea indicatorilor de pivot arata aiurea. De aceea m-am apucat sa il scriu pe al meu.
Am atasat acum un screenshot in care PP = Albastru, S1, R1 = Verzi, S2,R2 = Maro, S3,R3 = portocalii. In stanga sus sunt date pt debug, valorile crude ale pivotilor.
Linia verticala punctata reprezinta momentul unde a inchis NY.
Brokerul meu este pe GMT+2. NY este GMT-5 => am o diferenta de 7 ore ca sa calculez in NY time. Apoi trebuie sa gasesc candlesticku corect de inchidere.
Problema mare este: la ce ora inchide NY? 16PM EST sau 17PM EST?
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Lucrez la un indicator pivot point care sa considere END DAY = NY CLOSE HOUR.
Daca nu ai brokeru setat pe GMT-5 (EST), majoritatea indicatorilor de pivot arata aiurea. De aceea m-am apucat sa il scriu pe al meu.
Am atasat acum un screenshot in care PP = Albastru, S1, R1 = Verzi, S2,R2 = Maro, S3,R3 = portocalii. In stanga sus sunt date pt debug, valorile crude ale pivotilor.
Linia verticala punctata reprezinta momentul unde a inchis NY.
Brokerul meu este pe GMT+2. NY este GMT-5 => am o diferenta de 7 ore ca sa calculez in NY time. Apoi trebuie sa gasesc candlesticku corect de inchidere.
Problema mare este: la ce ora inchide NY? 16PM EST sau 17PM EST?
Editat de Baiazid