Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Cum se poate folosi un ordin de tip limita?

Ordinele de tip limita sunt folosite de obicei pentru a intra pe o piata si a marca profiturile la anumite niveluri stabilite de pret.

A nu se induce in eroare. Faptul ca iti poti stabili stop loss-ul si take-profit-ul cand plasezi un ordin de tip limit sau stop, nu inseamna ca in timp ce deschizi ordine de tip market (la nivelul actual al pietii) nu se poate stabili stop loss si take profit. Ce-i drept nu se poate pune in timp ce il deschizi, insa odata deschisa tranzactia se poate reveni asupra ei si se stabilesc parametri stop loss-ului si take-profit-ului.

Scopul principal al ordinelor de tip limit este de a obtine un pret mai bun decat cel existent, pentru a mari eventualele profituri.

Am adaugit fiindca incepatorii pot intelege gresit.

Editat de dirzuandreiovidiu

• Răspunsuri 40
  • Citiri 19,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Nu toti market makerii tranzactioneaza impotriva ta (de fapt, chiar daca nu am o dovada, cred ca putini sunt cei care o fac, si...chiar daca unii o fac, nu prea te afecteaza, cat timp mentin cotatiile

• Eu am stat vreo 6 luni pe demo si eram "milionar" in dolari.   Va dati seama ca mi-a crescut ego-ul. Iar cand am intrat pe real ma cam "incercau" emotiile chiar si la 5 euro.   Poate ca ai dreptate A

• @florindecu, daca nu ai profit constant (macar pe un cont demo) cel putin un an ... NU DESCHIDE contul real !!!   Iar, intr-un an .. ai timp sa afli si raspunsul la toate intrebarile tale, ... care i

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.