- Răspunsuri 40
- Citiri 19,8k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
sec 10 postări
-
florindecu 8 postări
-
focuscsv 4 postări
-
Tiberiu 3 postări
Most Popular Posts
-
Nu toti market makerii tranzactioneaza impotriva ta (de fapt, chiar daca nu am o dovada, cred ca putini sunt cei care o fac, si...chiar daca unii o fac, nu prea te afecteaza, cat timp mentin cotatiile
-
Eu am stat vreo 6 luni pe demo si eram "milionar" in dolari. Va dati seama ca mi-a crescut ego-ul. Iar cand am intrat pe real ma cam "incercau" emotiile chiar si la 5 euro. Poate ca ai dreptate A
-
@florindecu, daca nu ai profit constant (macar pe un cont demo) cel putin un an ... NU DESCHIDE contul real !!! Iar, intr-un an .. ai timp sa afli si raspunsul la toate intrebarile tale, ... care i
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Salur , tranzactionez demo pe alpari iar acum cand vreau sa fac short p eur/usd (sau orice alta pereche valutara) imi da un mesaj gen (trade context is busy) . Poate suna cam tampit din partea mea..dar ce inseamna. Nu cer o traducere motamo engleza romana ca asta stiu , vreau doar sa stiu de ce acest mesaj. Probabil vor mai urma multe intrebari de genul si va rog sa ma scuzati pentru stupiditatea lor dar sunt incepator si vreau sa invat .
MS ANTICIPAT