- Răspunsuri 17
- Citiri 8k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Zile populare
Most Popular Posts
-
La intrebarea nr 2 ai raspuns foarte bine! Bravo! Raspunsul la intrebarea nr 1 este foarte simplu. Fibo este o unealta care nu face altceva decat sa masoare raportul deplasarii pretului (up or down)
-
Raspunsul este relav simplu daca mai intai iti raspunzi la intrebarea de baza : Ce masoara aceasta unealta pe care traderii o numesc in general fibo? Daca raspunzi la aceasta intrebare simpla ai raspu
-
Salut Olciter, Intrebarea 1: initial stiu ca Fibo series avea legatura cu rata de inmultire la iepuri. Cum s-a descoperit ca ratiile Fibo corespund multor modele "geometrice" din natura ... nu sti
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Salutare,
Poate e o intrebare prosteasca dar ... eu nu am inteles cum sa trasez fib retracements pe un graph.
Am inteles ca daca este prezent un down trend si s-a intepenit, desenez de la un swing high pana la un swing low. Viceversa daca este up-trend.
Problema este: care este acel swing? (ma refer la primul). Adica cand consider eu un swing ca fiind semnificativ ca sa il includ in fibonacci retracement.
Nu pot considera cel mai mare swing afisat pe ecran ca nu are logica. Fiecare poate sa aibe diferite rezolutii, diferite zoom-levels si sa vada "alt" swing pe ecran.
Un exemplu de practica va fi in screenshotul atasat, GBP/USD Daily. Am marcat 3 low-swings. Probabil este valid ultimul:
Un exemplu si mai interesant este in AUD/USD Daily. La fel, am marcat cele 3 low swings pe care le vad eu: