Cred ca ThinkOrSwim (TD Ameritrade) e cel mai tare broker de optiuni.
Are suport pentru foarte multe chestii: thinklink, pentru strategii, thinkscript pentru indicatori (poate si strategii) si mai ales thinkback pentru backtest (care e IMPOSIBIL de facut cu orice alta statie - MetaTrader, eSignal, TradeStation, etc), plus suport pentru calendare (earnings, dividends etc).
Asa ca mi s-a pus pata sa-mi deschid cont. Chiar maine sper sa obtin de la banca una dintre hartii, dar mai am alte chestii... formularul de deschidere cont , si formularul fiscal W-8 BEN, care trebuie completate si trimise prin posta.
Vreau si eu o discutie pe tema asta, daca stie cineva exact ce trebuie bifat pe formularul ala fiscal pentru IRS.
Eu n-as lua in consideratie orice alt broker pentru optiuni. Mi se pare inutil fara suport pentru backtesting.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Cred ca ThinkOrSwim (TD Ameritrade) e cel mai tare broker de optiuni.
Are suport pentru foarte multe chestii: thinklink, pentru strategii, thinkscript pentru indicatori (poate si strategii) si mai ales thinkback pentru backtest (care e IMPOSIBIL de facut cu orice alta statie - MetaTrader, eSignal, TradeStation, etc), plus suport pentru calendare (earnings, dividends etc).
Asa ca mi s-a pus pata sa-mi deschid cont. Chiar maine sper sa obtin de la banca una dintre hartii, dar mai am alte chestii... formularul de deschidere cont , si formularul fiscal W-8 BEN, care trebuie completate si trimise prin posta.
Vreau si eu o discutie pe tema asta, daca stie cineva exact ce trebuie bifat pe formularul ala fiscal pentru IRS.
Eu n-as lua in consideratie orice alt broker pentru optiuni. Mi se pare inutil fara suport pentru backtesting.
The paperwork required to open a foreign account is as follows:
Required Paperwork
-Account Application (attached)
-W-8BEN form - IRS form (attached)
* Faxes are not allowed.
- Copy of your Passport. It must be current and name and addresses on the application, passport & W8BEN must match.
- Copy of a bank/financial statement, translated in English, with the name and address matching the application.
TDA - APPLICATION STANDARD - 186 0211 (1).pdf
W-8 BEN .pdf
W-8 BEN Instructions (1).pdf