- Răspunsuri 9
- Citiri 4k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Zile populare
Most Popular Posts
-
Pentru bani nu poti spune ca "pierd prea mult timp ... etc etc". In fond asta e meseria. De asta unii reusesc, altii nu. Cum ar fi un doctor daca ar spune ..."pierd prea mult timp cu studiul corpulu
-
Inteleg punctul tau de vedere . Pentru mine exemplul tau este funny . Un doctor este DOCTOR ... care logic , presupune ca stie deja corpul uman . Pote ar fi fost corect sa spui : un fotbalist care vre
-
Ca sa nu pierzi timpul mai bine verifici strategia (planul) cu un expert pe istorie.
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Salutare.
Sint incepator.
Pe un cont demo as dori un Expert Advisor care sa afiseze mesaj la intersectia dintre2 sau 3 EMA-uri . Apoi eu voi alege daca deschid si ce deschid , aleg SL si TP . Dupa care as avea nevoie de un robot care nu stiu cum se numesc si care sa deshida mai multe pozitii simultan . Apoi as avea nevoie de un alt robot care sa imi modifice SL pentru toate pozitiile (separat pentru long si separat pentru short) . Apoi as avea nevoie de un alt robot care sa inchida un anumit numar de pozitii sau toate . Ma puteti ajuta cu informatii , unde anume gasesc ?
Referitor la EA am mai incercat cite ceva dar ... nu vad grafic MA ci doar ca deschide automat o pozitie . Exista posibilitatea de a vedea si grafic ?