- Răspunsuri 19
- Citiri 9k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Zile populare
Most Popular Posts
-
Care sunt conditiile de intrare in piata? Trebuiesc indeplinite mai multe conditii. De ex. sa luam imaginea de mai sus pentru intrare short, adica sell. 1. Trebuie sa avem un trend line valid. Ce in
-
Ok SEC am rezolvat cred cu pozele...eram obisnuit cu forumuri vBulletin /// Cu IP Board imi este mai greu. Nu pot sa folosesc BBCode...aveam toate pozele hostate in alta parte..acum voi face altele. C
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Strategia se bazeaza pe indicatori standard din MT4. Avem nevoie sa setam 3 indicatori si anume:
Stochastic (14,3,7)
Bollinger Band cu ( 200,2)
Bollinger Band cu (100,2)
Deci punem 2 Bollinger Band cu valori diferite.
In plus fata de acesti indicatori folosim Trendline.
Pe up trend gasim 3 puncte si le unim printr-o linie. Linia sau trendline-ul trebuie sa fie neaparat pe low...adica pe low-ul candlestick-urilor. Iar pe trend down invers , trasam trendline-ul prin 3 puncte pe High-ul lumanarilor.
Strategia se bazeaza pe probabilitati, adica pentru Stochastic ne intereseaza pozitiile de OB si OS, adica peste linia de 80 si sub linia de 20. Aceasta este posibilitatea de reversal pentru stochastic si variaza ca si probabilitate in jurul valorii de 96%. Apoi pentru BB avem o probabilitate de reversal undeva intre 65-85%.
Folositi ce TF vreti , insa eu folosesc strategia pe TF 5 min...pentru trenduri care variaza in jurul a 3 ore. De ex. un trend up care tine de la ora 9:00 la ora 12:00. Nu este concludenta ora ci dimensiunea trendului care poate fi si sub 3 ore sau peste, nu neaparat exact. .Se cunoaste ca piata este in range in 75% din timp, insa pe noi ne intereseaza punctele de reversal. In imaginea 2 avem un punct de reversal si anume....piata este in uptrend, am trasat o linie sub lumanari. Piata atinge BB sus si apoi trece de trendline in jos. In acelasi timp Stochasticul arata o pozitie peste 80 si revine sub aceasta linie.
In posturile mele viitoare voi dezvolta strategia, cum se intra, cum se iese din piata, unde punem SL...unde punem TP si altele. Deocamdata las ca tema setarea indicatorilor pentru platforma MT4, trasarea liniilor de trend si gasirea punctelor de reversal.
Editat de maslow