Sari la conținut

EURO <acronym title='Dolari americani'>USD</acronym>

Featured Replies

Postat

spargearea liniei de trend a corectiei de tip ABC arata confirmarea sentimentului bear pe aceasta pereche valutara, pentru o si mai buna confirmare spragerea nivelului de la 12975 ar confirma total drumul spre 12500.

post-1776-0-16313700-1331191911_thumb.png

• Răspunsuri 6
  • Citiri 1,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• vin si eu cu o mica analiza. Sa vedem ce se va intampla. Ultimul val a si b ? am zis eu ca poate face parte dintr-un flat cu b failure dar nu imi place conditia valul a este cel mai putin probabil un

• Salut la toti ! Ca sa facem o treaba buna pe acest grup si sa avem intradevar discutii constructive as vrea sa va fac cateva propuneri : - sa postam fiecare membru activ cate o analiza tehnica care s

Imagini postate

Postat
  • Autor

s a corectat putin mai mult decat ma asteptam pentru un val 4 minor. 13103 confirmare de short spre 13045

post-1776-0-52885800-1331627754_thumb.png

Postat

vin si eu cu o mica analiza. Sa vedem ce se va intampla. Ultimul val a si b ? am zis eu ca poate face parte dintr-un flat cu b failure dar nu imi place conditia

• valul a este cel mai putin probabil un Double ZigZag sau o Combinatie Double

post-2700-0-29225100-1332140109_thumb.gif

• 2 luni mai târziu...
Postat

Interesant ce se vede pe H4. Ar putea fi initierea unui impuls ascendent sau o corectie zig-zag. Un prim pas ar fi depasirea nivelului 1,2545 (nivelul maxim al valului 1).

post-4941-0-10514100-1338995411_thumb.pngeur[/acronym] usd h4.png]

Editat de Gigelul

• 1 lună mai târziu...
Postat

Salut la toti !

Ca sa facem o treaba buna pe acest grup si sa avem intradevar discutii constructive as vrea sa va fac cateva propuneri :

- sa postam fiecare membru activ cate o analiza tehnica care sa aiba la baza elliott sau neowaves ca sa incercam sa identificam nivelul de pregatire al fiecarui membru si sa indentificam si nivelul activ de membru .

- sa incercam sa facem o echipa din cei mai buni si sa schimbam idei si sa reanalizam graficele postate pentru o mai buna optimizare si aplicabilitate a acestor analize extrem de complexe.

- sa fim activi in discutii si sa stabilim si un program la care ne intalnim toti pe forum ca sa discutam .

Doar asa vom reusi , doar intr-o echipa serioasa si bine intentionata .

In plus, il rog pe Flames sa faca reguli stricte de acceptare a membrilor noi si sa puna la vot intre membrii acest lucru , dupa ce o sa le verifice nivelul de pregatire

si o sa-l posteze pe forum ca sa luam si noi cunostinta .

Va multumesc .

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.