Sari la conținut

Raport macroeconomic - 3 aprilie 2012


Bulbrokers

Postări Recomandate

  • Tranzactionarea din sesiunea de ieri a inceput in scadere pentru dolar si yenul japonez. Principalul catalizator al pietelor a fost raportarea indicelui PMI pentru productie din China, ca atare cel mai afectat a fost dolarul australian. La deschiderea pietelor europene, moneda unica europeana nu a reusit sa depaseasca nivelul 1.3375$. Pe parcursul dupa amiezei, euro a inceput sa isi piarda din elan, cu toate ca erau asteptate raportari de date economice. Activitatea de productie la nivelul zonei euro a ramas in luna martie la nivelul de 47.7 puncte, in timp ce somajul s-a ridicat la 10.8%, raportand o crestere de 0.8% pe baza anuala. Drept rezultat, inainte de inceperea sesiunii americane, declinul monedei euro atinsese nivelul 1.3278$.
  • Sentimentul pietei s-a imbunatatit dupa publicarea datelor pozitive despre activitatea de productie din Statele Unite, indicele ISM atingand 53.4 puncte si semnalizand o continuare a cresterii. Efectul raportarii a fost o crestere a apetitului pentru risc si o revenire pe crestere a monedei europene care a inchis ziua la nivelul 1.3319$. Asemanatoare a fost si evolutia lirei sterline, care a inchis la nivelul 1.6023$. Yenul japonez si-a continuat corectia dupa cresterea puternica din ultimele doua luni, perechea USD/JPY inchizand ziua la nivelul 82.06 ¥.
Raportul complet poate fi gasit aici.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.