Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Noroc cu voi, ca are cine sa-i invete pe astia mici. MAri experiente ati acumulat, mari imparati ati ajuns.

Adevarati academicieni,

• Răspunsuri 50
  • Citiri 34,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Ieri, eram inca sub influenta NFP, slab, ce sugera un anunt din partea lui Ben pentru QE3 probabil in Iunie. Un poll arata ca din 15 traderi (profi) 11 credeau in asa ceva.   Suportul tehnic mare eu

• Vineri n am avut timp. Acum am vazut ca bondurile spaniole au luat-o razna. Tensiuni recente au aparut si in Portugalia. COT anunta pozitii Long foarte mari luate pe Dolar si cresteri Long pe Franc. N

• Am un short pe EURUSD deshis de la 1.3321.Raman la aceeasi parere,se va duce pana pe pe la 1.2650 dar este posibil ca de la 1.3030 sa mai faca un retracement.Sa vedem ce se mai intampla pana atunci.Or

Imagini postate

Postat
  • Autor

Eu mi-am luat avion aseara ca sa nu dau impozit. Maine poate il vand daca am cumparator. Da' tu? Tot la Monaco?

Editat de Barbones

Postat

Da, am intrat pe o filiera de bussines man, foarte tare am invatat foarte mult.

Postat
  • Autor

Tot cu 100 de mii intri? stiu ca tu erai mai nebun asa, ori ori. Ti-ai luat aparatamentul ala la Londra?

Postat

E, un pic mai putin de 100 mii, inca nu am curajul, trebe sa mai lucrez la psihic. Voi ce mai spuneti ? Tot asa alergati dupa cai verzi pe pereti ?

Postat
  • Autor

Dupa Cai, dar nu verzi ci roscati si nu pe pereti ci Cai Putere.

Postat

Aha, am inteles, maxim 2 cai putere. Pai inseamna ca sunte-ti mari mai.

Postat

Mi se pare mie sau ai un ton ironic/de superioritate ?

De ce generalizezi (vorbind la plural) si de ce iti permiti sa dai sfaturi unor persoane pe care nu le cunosti, si nu stii le stii povestea/capacitatile/posibiltatile fin./etc. ??

http://forum.vamist.ro/topic/2971-hop-si-eu-incepator/page__st__90

In concluzie sunt curios de ce (re)postezi aici ?

Postat
  • Autor

Eu il stiu pe Vaxx de mult. Cred ca se referea la mine si la Sec. Ne permitem Posted Image. Cred ca e un misto, cu un mic sambure de adevar. Nu cred ca se referea la tine. Probabil ca a trecut si el prin vremuri mai putin placute, na, ce vrei si tu... toti trecem.

Editat de Barbones

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.