Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 55
  • Citiri 45,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• @Zen. Semnale saptamanale, o ora studiez grafic, o ora citesc stiri, bla, bla. Parerea mea ca asa nu faci tu 20% pe luna, nici macar uneori, cum zici tu. Pune un statement ca nu-ti fura nimeni strateg

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

@focusscv   Daca ai un sistem bun de trading, si aici nu ma refer la trading discretionar, intentionand sa scot la iveala tradingul obiectiv, avand regula 1, 2, samd independent de alte tipuri de anal

• nicc78, sunt un trend trader si folosesc time frame-ul de 4 ore dar efectuez si tranzactii intraday atunci cand se ivesc oportunitati. Citisem mai sus ca traderii full time nu au timp sa intre pe foru

Imagini postate

Postat

l-ai crescut din 300 in 1500(max)? procentul e foarte ok, dar ca suma...nu-i trading for living. ca hobby e insa f ok.

Postat

De tranzactionezi impreuna EUR/USD, GBP/USD? Se coreleaza destul de mult cea ce inseamna o dublare a mizei pe acelasi trend.

Cu EU so GU poti face "spread trading" la cum cunt corelate.

Postat

@deltatrade, ... nu e expert. Desi Posted Image ai punctat bine, are caracteristicile unui expert.

@johnbull, ... eu am raspuns (prin citat) la o intrebare. Intrebarea era legata de procent.

Postat

Este cineva pe forumul acesta care a devenit trader full time sau care ar putea sa o faca?[

Cred ca exista relativ putini traderi mari si buni pe forex comparat cu alte produse in principiu pentru ca e OTC si nu poti sa vezi volumele, ca in futures sau equity - mi-a luat multa vreme sa-mi dau seama ca asta e un dezavantaj major. Plus ca e multa analiza fundamentala la mijloc. O lista cu firme de trading alaturi de o descriere scurta ce include ce produse tranzactioneaza:

http://www.traderslo...rytradingfirms/

• 3 săptămâni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.