Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

O strategie profitabila, destul de clara , bazata pe 3 indicatori :

Premier Stochastic

NonLinearRegresion

zWinner

si sistemul e simplu :

cand semnalul de sell al zWinner atinge cea mai inalta cota a NonLinearRegresion si cand PremierStochastic este mai mare de nivelul maxim de 0.7 atunci se poate intra sell ; se procedeaza invers pentru intrarea de buy ; pentru cine are timp de stat langa calculator si nervi de macinat poate creea virgulite , incercand operatiuni de sell si buy tinand cont de pozitionarea semnalelor zWinner fata de axa centrala a indicatorului NonLinearRegresion;

post-4255-0-61372300-1337743232_thumb.gif

post-4255-0-24604000-1337743211_thumb.gif

post-4255-0-65537600-1337742729_thumb.gif

post-4255-0-91930700-1337743202_thumb.gif

post-4255-0-47081400-1337743240_thumb.gif

Editat de Magicianul
Postat

Backtestingurile se fac pe o perioada mai mare de trei zile, cu siguranta. Fiindca 3 zile nu garanteaza catusi de putin ca strategia nu ar pierde bani.

Daca vrei exemplu de backtesting, am atasat unul mai jos, pe perechile eur/cad (finalizat) si aud/cad (inca nefinalizat), pe perioade mai mari, dupa cadrul de timp (timeframe) de 4h:

backtest.rar

Succes!

Postat

Alea sunt tranzactiile mele in 3 zile ; nu e backtest ! sunt tranzactii online ! (dupa orele de serviciu, cum bine zicea un ... coleg , daca imi e ingaduit sa-i zic asa)

uite si ziua de azi... s-a incheiat programul... am lasat lopata jos si am ajuns la calculator...

post-4255-0-98359700-1337792226_thumb.gif

Postat

Pai si pe ce TF ai probat?.. ca pe H4 nu prea cred ca ai avut 77 de tranzactii in 3 zile.

E pe H4 ! Nu am timp sa stau pe calculator sa urmaresc fiecare minut si miscare ! Nici nu mi-ar placea asa ...

post-4255-0-86796700-1337793010_thumb.png

Postat (editat)

Dupa astfel de sedite de cate 3-4 zile, o saptamana chiar, te poti retrage linistit din forex macar pentru cativa ani ...

Ia indicatoarele, probeaza , analizeaza... si apoi sa imi spui daca ai avut TU succes cu ele ! Ce spun eu .. prea putin conteaza !

Eu am tranzactionat pe takeprofit de 10 -15 pipsi , cu lot management cu risc ridicat, pe semnale zWinner si NonLinear similare .Daca NonLinear Regresion era in sell si zWinner in sell , deschideam tranzactii de sell, si invers ; zWinner nu face repainting (sau cel putin nu am observat eu asta) deci semnalul pe care il transmite este oarecum sigur.

Ar fi interesant de construit un expert .

Ca de fiecare data cand am postat aici , incep sa ma grabesc , si risc sa o dau in bara ; cu inca vreo cateva tranzactii deschise in seara asta ,cu un take profit de 12 pipsi, contul meu ar fi sarit in acest moment peste suta ; eu ma incapatanez insa sa iau take profit la 15 pipsi , si acum stau agatat in calculator doar doar sa le inchid;

post-4255-0-25395300-1337835649_thumb.gif

Editat de Magicianul
Postat

As vrea sa testez si eu strategia asta,treaba este ca nu stiu ce s-a intamplat cu calculatorul meu de nu-mi mai merge nici un indicator custom in nici un metatrader decat cele cu exe.Ai putea te rog sa pui si fisierele exe. ale indicatoarelor?..bineinteles...daca exista.

Postat

<p>Foarte interesant sistem, bravo, dar daca vrei sa ma lamuresti un lucru, "Daca NonLinear Regresion era in sell si zWinner in sell , deschideam tranzactii de sell, si invers ;"  NonLinearRegresion e in sell cum zici tu cand calca banda rosie superioara? adica oridecate ori viziteaza benzile exterioare si avem si semnal de intoarcere de la zWinner putem intra?</p>

<p>Merci mult</p>

<div style="border: medium none ; overflow: hidden; color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(255, 255, 255); text-align: left; text-decoration: none;"><br />

</div>

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.