Sari la conținut

al doilea cont live


Postări Recomandate

@danpav

 

Ciudat ca si eu apreciez mult brokerul cu care lucrez, insa nu ii promovez aproape deloc. Nu e nici o problema, relax, si poti sa devii IB-ul lor, faci un ban in plus. Suntem in era capitalismului.

Editat de dirzuandreiovidiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa vedeti ce patesc ieri: intru pe site-ul saxo si citesc pe acolo ca s-a reactivat posibilitatea deschiderii de conturi de la 1 usd, bla, bla, garantat. cu cine? cu forextrading. cand ma uit, zice ca astia fac parte din grupul saxo , sunt inregistrati in Cipru. Deschid cont, mai usor ca pt copiii de clasa 1, are si metatrader, super, garantat pana la 20.000 eur. Zis: super, daca lucreaza cu saxo, sunt seriosi, si pe bani putini.

nu trece o juma de ora ca-mi suna fonu, cu +44. ridic, zici ca era unul din filmele americane cu rusi.( vorbea in engleza, zicea ca n-au romani pe-acolo, inca), cica-l cheama alexei dashkov si sa-i trimit repede actele ca se intampla nu stiu ce cu DAX, si sa fim repede in piata. abia apoi mi-a picat fisa ca asta zicea ca e din cipru, dar el avea nr de anglia. i-am zis sa nu ma sune, ca bag io banii cand ii am, doar am testat treba. azi ma suna iar, dar n-am raspuns, asa ca mi-a trimis e-mal cu recomandari pe indici si valute. l-am directionat pe spam. cred ca luni voi afla cum e vremea la kiev.

concluzie: eu aveam o parere buna despre saxo, plateau la timp, in maxim 2 zile banii erau in cont, deci parca nu erau hoti chiar pe fata, dar acum ca au coborat la teparii d-astea cu daskovi si rusi si telefoane, inseamna ca e foame mare. probabil nu prea deschide lumea conturi peste 10.000, regulatorul danez probabil e rau si atunci s-au gandit sa deschida ei o treaba in cipru, ca acolo se poate tata cu rusi, cu daskovi, merge. deci, cum zice si Shakespeare: ceva pute in Danemarca!

Oricum, puteti incerca si voi macar for fun, mister dashkov e un tip simpatic...numai ca nu stiu cum mai scapam de el...

PS. asta chiar va rog sa n-o considerati reclama

Week-end placut tuturor! dosfidania!

Editat de johnbull
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

johnbull, trimite-mi si mie forecastul despre dax si ce recomandari ti-au mai facut, poate mai multe din ce ati vorbit, daca au incercat sa te duca de nas. De curiozitate, asa. Ca si eu am banuiala ca trebuie sa intru pe dax, nu de alta, dar pana la sfarsitul anului cred ca va scadea 10% din valoarea sa.

 

Cheers!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din cate stiam eu, indecsii nu poate fi downgradati, dar in fine. La actiuni se poate. Bancile mari, cum ar fi Goldman Sachs pot face asta. Poate e cineva din sectorul bancar investitional care sa ne lamureasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cred ca saxo era ok, am lucrat cu ei, am repatriat zeci de mii si a fost ok. cel putin pe fata n-am fost furat, dar intram pe daily si weekly, asa ca acolo e mai greu sa te fure. Primul semn ca e ceva ciudat, a fost ca cea cu care vorbeam eu la ei s-a mutat, si ultima repatriere am facut-o cu un tip din cipru. acum, treaba asta cu ib-ul asta din cipru, care te suna cam ca astia din ro( care sunt tepari 100%) si care tot in cipru sunt inregistrati. ideea e ca pe saracia asta, tre sa ai f. multa bagare de seama cu astia, pt ca f usor ramai fara bani. la sume peste 10.000 deja chiar trebuie sa fii atent, pt ca chiar nu ai la cine sa mergi. increderea se cladeste greu si se pierde f usor! si da, dca stau si ma gandesc, dupa toate cele scrise, nu mai am increderea in saxo, pe care am avut-o.

Poate ar fi bine ca toti cei care au avut experiente neplacute cu brokerul lor, sa scrie aici, sa stim de cine sa ne ferim. Cred ca ar fi util. Eu ce-am patit, am scris, sa va fie de folos!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cred ca saxo era ok, am lucrat cu ei, am repatriat zeci de mii si a fost ok. cel putin pe fata n-am fost furat, dar intram pe daily si weekly, asa ca acolo e mai greu sa te fure. Primul semn ca e ceva ciudat, a fost ca cea cu care vorbeam eu la ei s-a mutat, si ultima repatriere am facut-o cu un tip din cipru.

 

Eu nu te inteleg,simplul fapt ca o companie este offshore nu inseamna automat ca este complet neserioasa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.