Sari la conținut
Postat

Citesc de cateva saptamani forumul si-am observat ca sunt cativa membri care stiu in masura mai mare sau mai mica despre ce vorbesc.Cochetez cu piata Forex din 2009, am golit deja un cont live de $10000 la inceput, acum dupa o perioada de studiu mai aprofundat am decis sa incerc iar.Cu acelasi broker, Interbank FX,am tot cercetat brokerii si dintre cei mai interesanti si seriosi am ajuns la aceeasi concluzie si de data asta.

Maine urmeaza sa alimentez contul cu $8000,am un sistem de tranzactionare cat de cat pus la punct, nu necesita decat foarte foarte multa disciplina.Din cate l-am testat eu profitul este mai mare decat pierderea,nu tranzactionez niciodata impotriva trendului, folosest suporti si rezistente,fixe si mobile,fibo,nivele psihologice, maxime si minime istorice,o EMA de 14 aplicata la close,RSI si multa macroeconomie.Intentionez sa tranzactionez pt inceput miniloturi intre 0.01 si 0.05, targetul este de 70/100$/zi (daca piata permite) profit si sa ma opresc la aceeasi pierdere.Am un venit separat si sunt dispusa sa aloc oricat timp este necesar pt a stapani arta tranzactionarii macar atat cat sa pot sa devin TRADER FULL TIME.

Apreciez orice fel de sfat, comentariu, recomandare etc. Am multe de invatat si sincer nu stiu exact de unde sa incep,am studii economice si este singurul lucru pt care ma trezesc entuziasmata dimineata dintre toate domeniile pe care le-am incercat,chiar daca nu si cel mai profitabil.

Bafta tuturor:)

• Răspunsuri 105
  • Citiri 59,6k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Buna ziua,   Cum se mai prezinta statementul ? Ai promis un statement saptamanal. Au trecut mai bine de 7 zile .

• Cel mai deprimant thread (ever) Gasesc triste contrazicerile neconstructive. Nu pentru ca entuziasmul in exces e daunator in sportul asta, si nu pentru ca sfaturile nu ar fii bune, ci pentru ca in ge

• Mister Black
    Mister Black

Ponderosa, si eu cred ca este ok sa intri cu un cont ceva mai mare. Eu am inceput direct cu un cont real de 2500$, si atentie, erau bani imprumutati de la banca! Adevarat ca nu am inceput pe forex ci

Imagini postate

Featured Replies

Postat

De saxo bank ce parere aveti? nu prea multi de-aici tranzactioneaza cu ei

Cunosc pe cineva care a tranzactionat la saxo bank, dar din anumite motive a renuntat la ei si a trecut la FXCM .

Postat

Saxo sunt destul de scumpi, daca bagi ordine sub 50.000 pe valutele majore, iti ia 10 usd la intrare, 10 la iesire, no hedging, distanta minima fata de piata a ordinului min. 20 pipsi. In shimb, banii din cont sunt garantati pana la 100.000 eur, conform FSA-ului danez. ( ei sunt inregistrati ca si banca si fac parte din fondul de compensare). ma interesa cum se comporta in momentele critice, stiri, recotari...

Postat

Am facut o captura de ecran cu platforma de la Interactive Brokers ca sa vedeti spread-ul si volumele. Filmat astazi la 16:45

EUR.USD IDEALPRO este forexul spot, EUR GLOBEX sunt contractele futures 6E.

ES GLOBEX este contractul futures pe S&P500. CL este petrolul, GC aurul, SI argintul.

ZN si ZB sunt contractele notes si bonds care iarasi au un volum foarte mare.

Dupa cum se vede spread-ul pe EUR.USD este in general de 0,5 pips, iar pe EUR Globex (6E) de 1 tick (1 pip).

De interes sunt si coloanele Bd Sz (bid size) si Ask Size, unde se poate vedea volumul pe bid si ask. De departe cel mai mare volum este pe ES (sute de contracte in fiecare secunda pe bid si ask). La fel ZN si ZB au volume impresionante. Volumele de la forex sunt exprimate in milioane, nu in contracte.

Postat
  • Management
Offtopic
Postat

Pe de alta parte daca ai un cont mare nu recomand IBFX. Din cercetarile pe care le-am facut pana acum as baga bani doar la Interactive Brokers (cont minim 10000$), Dukascopy, sau unul dintre brokerii care au acces la cele 3 mari platforme ECN:

Despre FXCM ce parere ai ?

Cred ca sunt de acelasi nivel cu IBFX. Nu te fura, dar nici nu vei avea spread-ul si lichiditatea de pe Currenex sa zicem. N-am avut cont la ei dar cred ca merge pentru incepatori. Am gasit un articol care vorbeste de bine despre ei: http://www.gfmag.com/archives/133-january-2011/10964-worlds-best-fx-providers-2011-best-online-foreign-exchange-trading-systems.html
Postat
Offtopic

De saxo bank ce parere aveti? nu prea multi de-aici tranzactioneaza cu ei

Cunosc pe cineva care a tranzactionat la saxo bank, dar din anumite motive a renuntat la ei si a trecut la FXCM .

Posted Image danpav ai citit ce ai scris ?

Editat de apolo

Postat

@apolo

care e problema cu danpav, ca nu inteleg?

Postat

@apolo

care e problema cu danpav, ca nu inteleg?

danpav ii promoveaza pe cei de la fxcm poate mai evident decat ar trebu. Se leaga de orice discutie pentru a isi promova brokerii, pentru care este interactive broker.

Editat de dirzuandreiovidiu

Postat

@dirzuandreiovidiu

Ii promovez pe cei de la FXCM pentru ca imi place sa promovez calitatea :) . Nu sunt "Introducing broker" , dar daca vreau pot sa devin si asa ceva. :)

Postat

@danpav

Ciudat ca si eu apreciez mult brokerul cu care lucrez, insa nu ii promovez aproape deloc. Nu e nici o problema, relax, si poti sa devii IB-ul lor, faci un ban in plus. Suntem in era capitalismului.

Editat de dirzuandreiovidiu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.