Sari la conținut

Raport macroeconomic - 26 iunie 2012


Bulbrokers

Postări Recomandate

  • Saptamana a inceput cu un nou val de ingrijorari legate de Europa, iar asteptarile ridicate legate de intalnirile liderilor europeni par sa fie mai dificile de pus in practica. Problemele sunt din ce in ce mai mari din cauza divergentelor de pozitii dintre Germania si celelalte tari din zona euro, recurgerea la santaj a politicienilor greci, dar si nevoia unui pachet de salvare si mai mare. In plus, pe parcursul ultimilor ani au avut loc multe astfel de intalniri, care nu au condus la niciun rezultat in ciuda acordurilor optimiste la care s-a ajuns. Pe langa toate acestea, Cipru a solicitat un pachet de sprijin financiar pentru bancile sale, iar Grecia a fost din nou acuzata de o frauda serioasa.
  • Sentimentul pietei a determinat o presiune crescuta asupra euro care a inchis ziua in scadere la cotatia 1.2503$. In timpul zilei a fost testat de mai multe ori suportul de la 1.2470$, iar zvonurile din piata au sugerat ca scaderea a fost limitata de interventii ale bancilor centrale. Lira sterlina a raportat un progres usor pana la 1.5573$ si unul semnificativ pana la 0.8027 in fata euro. Yenul nu a reusit sa se aprecieze peste maximul ultimelor doua luni de la 80.60, si a crescut pana la 79.66 yeni, unde se afla media mobila pe 100 de perioade.
Raportul complet poate fi gasit aici.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.