Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Ok asa am sa fac... multumesc mult de ajutor. Credeam ca ma descurc s dar dupa ce mi-ai zis tu vad ca mai am mult de studiat in domeniu.

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Poti sa incerci Amp Futures http://www.ampfutures.com/

Au Multicharts gratis. Deschid conturi cu 500$. Dar e bine sa te duci cu cel putin 10000$ dupa parerea mea, ca sa poti sa aplici un money management bun. Spread-ul cel mai mic il gasesti pe E-mini S&P 500 Index (ES). Poti sa mai incerci US 30-Year Treasury Bond (ZB). Au volum mare si nu vei avea slippage niciodata. Spread-ul este identic la toti brokeri pentru ca aici mergi direct pe bursa din Chicago, brokerul nu are cum sa influenteze spread-ul. In general toti brokeri de futures din US sunt siguri, ai de unde alege.

Postat

Mister Black 100%. AMP- sigur și accesibil. Deschide un cont de 500, dar treb de văzut ce instrumente include într-un așa cont. Ai acces la Time&Sales, Volumes, DOM etc, și mai deschizi paralel un cont mini la dealer, și te înveți pe el. Tot de vreo 500, tranzacționînd cu 0.1-0.3 lot. Important să fie cont real, nu demo. Numai așa pui în calcul factoru psihologic. Cu timpu treci cu totu pe futures.

Postat

Buna ziua!

Sa inteleg ca la Mirus se tranzactioneaza contracte futures pe marfuri agricole dar si pe energie si indici?

Multumesc!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.