Sari la conținut

netinvestmen

Traders
 • Număr mesaje

  37
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

netinvestmen a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 24 2013

netinvestmen a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

8 Neutral

Despre netinvestmen

 • Rang
  Trader in devenire

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Job title
  întreprinzător

Contact Methods

 • Skype
  alexusvi1

Trader profile

 • Trading since
  2004
 • My broker
  MirusFutures/Intermarkt
 • My strategy
  Nivelele de cerere/ofertă
 1. 22.02.2013 GBP/USD Mergem la o ricoșare de la un nivel istoric de suport. Se vede pe W. Pe D avem un hammer. Pentru asta avem destule semnale posibile: un climax (culminatia vinzarilor), si un posibil shake-out: luarea stoplosurilor cumparatorilor simultan cu inchiderea profiturilor vinzatorilor anteriori. Intram la retestul nivelului de rezistenta. S-a strapuns activ, cu vol mari, spreadu barului este mare. La retest avem prezenta Ask-urilor. O vedem pe Cumulativ Delta. Intram incarcati la max cu 3 loturi. Inchiem 2 loturi dupa parcurgerea a 20-30 de puncte. Succese.
 2. ":NU O SA-MI FAC PUBLICA STRATEGIA!!!!sper ca acum sa fie clar " Deoarece nici nu este una. Consecutiva. Rationala. ;-)
 3. Dupa un concediu mai indelungat, continuam sa analizam VSA-ul in practica. Incepem cu H1. Pe D si W avem un UP-trend determinat. Cel putin inca nu a aparut semnale slabe de slabiciune bull. Deci pe H1: dupa o corectie, s-a intrat intr-un flat. Oferta nu avem. Sa fie oare o reacumulare? S-a creat un nivel de rezisenta (dreptunghiul albastru). Asteptam ce se va intimpla. La strabatut cu bar de spread mare insotin cu Volume. Asteptam un retest si urmarim Order Flow in Print Tape la futures 6E. 5M: Se confirma un Shake out cu volume extrem de mari. Se inchide la mijlocu barului, insa rezulat
 4. S-a ''ridicat'' 17 puncte in tranzactia respectiva pe spot (2 lots). 25 pe futures. Pe 23 dimineata s-a mai reintrat o data cu profit de 66 ticks pe futures. 2 contracte cu un take profit de 20 tiks. restu cu 1 contract.
 5. La deschiderea sesiunii europene avem semnale de nota 10 la intrare în sell. Apar instituționalii cu inițiativă. Intrăm încărcați la maxim. Ieșim din trade cînd se deschide Londra, sau cînd trece inițiativa de partea cealaltă, după Time&Sales
 6. Continuăm. Sesiunea asiatică ridică cotația 6E (Euro) la nivelu de rezistență 1.3071-1.3066. Fără participarea jucătorilor mari (cotațiile după futures) Acolo erau vineri vînzări.
 7. S-a închis 2 contracte la nivelu 1.0232 (16 pipsi) și ultimu - 1.0259 (42 pip). Retestigul REZ-ței nu e calitativ. E însoțit de volume mari. Mai așteptăm și căutăm slăbiciunea urșilor. Cred cu un contract se poate de reintrat în Buy. PS Mîine e odihnă. E vineri și e plină de noutăți.
 8. Încercăm o intrare în buy. Am primit un jumate de semnal "captivare", cu slab retesting în ora 4.00 după terminal (fișieru AUD.bmp). PS După părerea mea, străpungerea REZ va fi fulgerătoare. Numai dacă Chicago nu ne pregătesc surprize surprize. AUD (2).bmp
 9. Absolut deacord ZEN. Faci analiză pe futures. Cu Volume, și tot restu. Tranzacționezi spot. În perioadele liniștite spot și futures sunt în corelație. Eu de exemplu scalpez futures, că acolo bine se primește, iar spot, cînd se poate de cizelat strategia, cu volume mai mici. Cosmin23, Da... piețile sunt fractalice, ciclice. Unii mai spun că și metafizice. N-am nici o părere.
 10. Blocul de știri negativ (!) de la începutul zilei din Australia, nu a fost sondat cu căderea dolarului australian. Nici nu seamănă a fi chiar un shake-out. Faza acumulării pe fon, se confirmă. Însă trebuie să vedem cum începe Chicago sesiunea aceasta. Aici putem să ne așteptăm la manipulări.
 11. Se observă o acumulare a activului. Prețul e într-un range orizontal, situat desupra unui nivel de rezistență important, istoric. Asta se vede bine pe Daily. Cele mai multe contracte s-au tranzacționat într-un pseudo up-trast. Spreadu- mai mare decît mediu. Volumes- extrem de mari (pe locu 3, din ultimele 6 zile). Închiderea barului- în treimea de sus al spreadu-lui. Delta cumulativă- crește. (Se vede cumpararea în josu up-trust-ului, la ceasul 9, la volumele cele mai mari. Fișieru 2 .bmp) Cine mai cumpara așa mult la Low-uri, iar prețul se menține tot acolo??? Dacă smarții cumpăra acum atun
 12. Am auzit de așa metodă Swing. Dacă nu greșesc, e mai mult dedicat Instituționalilor, fie cu capital impunător, fie fără leverage.
 13. Să mă dau și eu cu opinia. 1. Nu cred că e bun să ne punem scop să facem % anumite pe lună. Trebuie să avem scop să facem traid-uri calitative. Și un traid în minus poate fi calitativ, dacă e cel mai minimizat și rațional. 2. Intrarea in poziție de fiecare dată, e cu diferită probabilitae a rezultatului (cel puțin în sistema mea trading). Așa că, eu văd lucrurile mai flexibile din punctul ăsta de vedere. Adică, avem probabilități foarte mari, mari și mici. Asta duce la : 3. Intrări de o așa cantitate de loturi, ca ulterior să închidem o parte din poziții, iar restul pozițiilor să corespundă ax
 14. Mister Black 100%. AMP- sigur și accesibil. Deschide un cont de 500, dar treb de văzut ce instrumente include într-un așa cont. Ai acces la Time&Sales, Volumes, DOM etc, și mai deschizi paralel un cont mini la dealer, și te înveți pe el. Tot de vreo 500, tranzacționînd cu 0.1-0.3 lot. Important să fie cont real, nu demo. Numai așa pui în calcul factoru psihologic. Cu timpu treci cu totu pe futures.
 15. Deschide un cont demo de la Mirus cu NinjaTrader. Studiaza S&P 500 (tickeru ES) și Euro de exemplu (tickeru 6E). Platforma Ninja e foarte ușoară. La Mirus au o mulțime de prezentări. Și dacă deja cunoști și agro-instrumente ele trebuie să fie acolo, în demo versiune.
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.