Sari la conținut

Ce sistem sa aleg?


Postări Recomandate

  • 2 săptămâni mai târziu...

Nu cred ca sunt in masura sa-ti dau sfaturi. Insa, daca nu ai timp la dispozitie sa urmaresti evolutia pretului alege timeframe-uri cu volatilitate scazuta si sa iti propui sa urmaresti pozitiile deschise ca sa poti interveni daca nu ai setat SL-uri. Depinde si cat de mare e target-ul ! :-/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 luni mai târziu...

Eu as sugera pretul fara nimic altceva. Iti garantez ca fara alti factori conturbatori ochiul ti se va obisnui cu pretul si va fi mai bine. Eventual un S/R mai consistent insa nu s/r din doua in doua trei bare.

Da-le naibii de SMA si MACD, ce sa iti arate ele, sincer? Sunt prea statice si au intarziere. Pretul se misca in continuu.

Ce mai e prin topic ca recomandare? Canale Donchian, Delfin si altele. Ironizez putin ca sa iti dai seama ca eu am renuntat la ele. Invata bazele si vezi daca ti se potriveste ceva din tot ce se presupune a fi de capatai si fii sincer cu tine. Daca te ajuta cu adevarat sau daca le tii pe grafic doar ca ornament de brad. In plus, a si trecut Craciunul...

Si ca tot vorbim de price action (actiunea pretului) da-i zoom out sa nu mai vezi ce candele/bare face pretul s-ar putea sa ajuta, pe mine m-a ajutat - am vazut si padurea (esentialul), nu uscaturile.

 

Ai receptat vizual o zona de suport - pac, ai tras o linie. Da-le incolo de linii cu suport cu numar rotund. Nu sta sa masori la milimetru. Piata cand isi schimba directia nu prea mai tine cont de sentiment. SAMD. Exemplu sta ce s-a intampla aseara pe USD/JPY.

 

Am pus si un exemplu mai jos. E pe weekly insa nu are important, putea la fel de bine sa fie pe 1 minut. Principiul e acelasi. Uneori nu e nevoie nici de prea multe cunostiinte, in anumite situatii, bineinteles. Priviti!

 

post-2510-0-54274400-1361854272_thumb.png

 

Succes!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 luni mai târziu...

Salut ZEN si toti ceilalti,

Sunt nou in forex si am urmatoarea intrebare: referitor la strategia cu SMA55, pe langa SL care trebuie obligatoriu sa existe in caz de problema tehnica (deconectare la curent sau la net), pentru a nu mai avea grija mutarii lui si a conserva mai bine profitul, nu este bine si setarea de la inceput a unui TS = 100?

 

Bafta la toti!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am uitat sa completez: in cazul in care sunt scos din tranzactie pe pierdere si nu exista inca o lumanare care sa inchida de partea cealalta a SMA, n-ar fi o idee buna sa plasez un ordin pending la acelasi nivel de pret cu cel de intrare?

 

Inca o data bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.