Sari la conținut

Oportunitatea zilei - 26 septembrie 2012 - GBP/USD H4


Bulbrokers

Postări Recomandate

http://bulbrokers.com/media/uploads/gbpusd_h4_26-09-2012.gif

Scenariu principal

Pretul a definit un trend ascendent dupa ce a reusit sa iasa dintr-o zona de consolidare in care a variat timp de 2 luni de zile. Continuarea evolutiei deasupra mediilor mobile de 200 respectiv 50 de perioade precum si formarea unor fractali in crestere pe zona de minime pe un grafic zilnic, pastreaza activa ipoteza continuarii tendintei de apreciere a lirei sterline in fata dolarului american pe termen mediu si lung. Depasirea nivelului de maxim anterior va reprezenta semnalul principal de intrare intr-o tranzactie de cumparare ce ar putea avea ca target principal nivelul 1.6450, un nivel de rezistenta important in evolutia istorica a pretului.

 

Scenariu alternativ

Formarea unor fractali in scadere atat pe zona de maxime cat si pe zona de minime, pe graficul de 4 ore si o ora, trecerea sub mediile mobile de 20 respectiv 50 de perioade precum si spargerea si confirmarea nivelului inferior al unui canal de regresie ascendent secundar impreuna cu divergenta negativa dintre indicatorul MACD si graficul pretului sunt principalele semnale ce ar putea introduce ipoteza formarii unei unde corective pe termen scurt. Confirmarea iesirii din zona de consolidare prin care trece pretul in acest moment prin inchiderea sub nivelul limitei inferioare a acestei zone, va reprezenta trigerul pentru validarea undei corective. Targetul principal in cazul acestui scenariu va fi la nivelul inferior al canalului de regresie principal si in extensie la nivelul retragerii de 38.2% a trendului ascendent 1.5392 – 1.6307.

 

Niveluri cheie:

Rezistenta 2: 1.6297

Rezistenta 1: 1.6242

Pivot: 1.6212

Suport 1: 1.6156

Suport 2: 1.6126

 

Potentiale niveluri de intrare:

Pe trend ascendent: Cumparare la nivelul 1.6205 cu SL @1.6175, TP @1.6300

Pe trend descendent: Vanzare la nivelul 1.6145 cu SL @1.6165, TP @1.6075

 

DISCLAIMER

Informatiile din aceasta analiza FX sunt culese din surse diferite si trebuie sa serveasca doar in scopuri informative. Bulbrokers nu va fi considerat responsabil pentru validitatea informatiilor prezentate. Nici o parte a acestei analize nu recomanda cumpararea sau vanzarea unei valute sau a oricarui alt instrument financiar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.