Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Misto. Inchipuie-ti Sahara ca fiind cea mai mare sera existenta vreodata . Bomba biologica nu alta. Ne-am grabi sfarsitul doar. La efectul de sera nu s-au gandit ?

Editat de apolo

• Răspunsuri 1,2k
  • Citiri 986,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Un evreu se muta intr-un orasel de catolici. In fiecare vineri, in timp ce crestinii tineau post si mancau numai peste, evreul facea fripturi dupa fripturi, innebunindu-i cu mirosul. Disperati, catoli

• Wow. Someone drank the kool aid. Habar n-ai cat de departe de adevar esti. Urmaresc de cateva luni de zile forum-ul bitcoin, si nu a fost saptamana in care sa nu apara o teapa noua si useri care sa-si

• Cursuri organizate de Ministerul Sanatatii in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii       Curs special pentru barbati   Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barb

Imagini postate

Postat

Multumesc.

Edit :

Am instalat. Nu stiam ca OANDA au trecut la mt4. Din pacate au doar perechi valutare in mt.

Editat de apolo

Postat

Ma intrebam daca stie cineva cu broker care are platforma mt4 sa aiba in componenta o oferta variata de instrumente de tranzactionare (perechi valutare, futures, commodities, metale, metale pretioase, actiuni, titluri, optiuni, samd) ca as incerca niste analize si pe alte piete, de dragul diversificarii.

Postat

@dirzu

incearca la markets.com. parca ei aveau toate alea: valute, marfuri, cfd-uri pe actiuni.

Postat

Am si eu o intrebare, se poate activa un stop loss inainte sa ajunga la valoarea pusa ?

post-7015-0-36382300-1360535854_thumb.png

Postat

NEWS TRADING

15:45 CAD BOC Gov Carney Speaks

16:30 EUR ECB President Draghi Speaks

Strategie propusa Non-directional Bias

Postat
Offtopic

Domnilor, nu mai postati offtopic, spam si alte chestii care nu au nici o legatura cu topicul initial fiindca cei care vin, din urma, si curata in urma voastra sunt oameni si timpul e pretios. Ar fi bine daca din respect pentru ei ati respecta aceasta conditie. Sau ce Dumnezeu, nu stiti sa cititi?

Postat

Aveti idee de ce in mt4 am spread de 2.6 pp si in platforma web de 4 pp pentru aceeasi pereche la acelasi broker ?

Editat de apolo

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.