Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Misto. Inchipuie-ti Sahara ca fiind cea mai mare sera existenta vreodata . Bomba biologica nu alta. Ne-am grabi sfarsitul doar. La efectul de sera nu s-au gandit ?

Editat de apolo
Postat (editat)

Stie cineva un broker cu mt4 unde se poate tranzactiona cacao, zahar, petrol, porumb etc ?

Editat de apolo
Postat (editat)

Multumesc.

Edit :

Am instalat. Nu stiam ca OANDA au trecut la mt4. Din pacate au doar perechi valutare in mt.

Editat de apolo
Postat

Ma intrebam daca stie cineva cu broker care are platforma mt4 sa aiba in componenta o oferta variata de instrumente de tranzactionare (perechi valutare, futures, commodities, metale, metale pretioase, actiuni, titluri, optiuni, samd) ca as incerca niste analize si pe alte piete, de dragul diversificarii.

Postat

@dirzu

incearca la markets.com. parca ei aveau toate alea: valute, marfuri, cfd-uri pe actiuni.

Postat

NEWS TRADING

15:45 CAD BOC Gov Carney Speaks

16:30 EUR ECB President Draghi Speaks

Strategie propusa Non-directional Bias

Postat
Offtopic

Domnilor, nu mai postati offtopic, spam si alte chestii care nu au nici o legatura cu topicul initial fiindca cei care vin, din urma, si curata in urma voastra sunt oameni si timpul e pretios. Ar fi bine daca din respect pentru ei ati respecta aceasta conditie. Sau ce Dumnezeu, nu stiti sa cititi?

Postat (editat)

Aveti idee de ce in mt4 am spread de 2.6 pp si in platforma web de 4 pp pentru aceeasi pereche la acelasi broker ?

Editat de apolo

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.