- 0
Ce (nu) este forexul?
-
Navigare recentă 0 membri
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Întrebare
Stefan
O sa gasiti o multime de definitii despre ce este, dar mai nimic despre ce nu este... Din cauza asta ne-am gandit sa va spunem noi CE NU ESTE FOREXUL (si sa spulberam si cateva mituri adiacente). Deci, ce nu este forexul?
Raspunsul a fost mutat intr-un post separat: http://forum.vamist.ro/topic/3774-ce-nu-este-forexul/page-4?do=findComment&comment=52678
Editat de Stefanam mutat raspunsul intr-un post separat ca sa-l pot selecta ca raspuns acceptat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Top autori pentru această întrebare
7
8
7
12
Zile populare
Dec 4
12
Dec 2
8
Dec 30
7
Ian 14
7
Top autori pentru această întrebare
dirzuandreiovidiu 7 postări
johnbull 8 postări
Citizen1 7 postări
iulik 12 postări
Zile populare
Dec 4 2014
12 postări
Dec 2 2013
8 postări
Dec 30 2014
7 postări
Ian 14 2013
7 postări
Postări populare
Stefan
O sa gasiti o multime de definitii despre ce este, dar mai nimic despre ce nu este... Din cauza asta ne-am gandit sa va spunem noi CE NU ESTE FOREXUL (si sa spulberam si cateva mituri adiacente). Deci
iulik
"Pentru a avea succes pe forex trebuie sa aveti cunostinte de economie si statistica si o disciplina de fier" imi arati si mie unu care are abilitatile astea si care face si bani? ca de profesori in
johnbull
“ The game of speculation is the most uniformly fascinating game in the world. But it is not a game for the stupid, the mentally lazy, the person of inferior emotional balance, or the get-rich-q
Imagini postate
86 răspunsuri la această întrebare
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.