Sari la conținut

Oportunitatea zilei - 1 noiembrie 2012 - EUR/GBP H1


Bulbrokers

Postări Recomandate

http://bulbrokers.com/media/uploads/eurgbp_h1_1-11-2012.gif

Scenariu principal

Pe termen lung (interval zilnic) pretul se afla intr-un canal de regresie usor ascendent, cu un unghi de incidenta sub 20⁰ ceea ce duce la ipoteza formarii mai degraba a unei zone de consolidare decat a unei tendinte ascendente. Pe termen scurt (interval orar) pretul continua o tendinta usor corectiva, definita la inceputul saptamanii anterioare. Continuarea formarii unor fractali in scadere pe zona de maxime cat si forfecarea in doua randuri a nivelului mediei mobile de 200 de perioade, cu o inchidere a pretului sub nivelul acesteia, sunt principale semnale ce contureaza o evolutie descendenta pe termen scurt. Un semnal ce ar confirma acest scenariu il reprezinta iesirea din interiorul zonei de consolidare marcate pe grafic, prin depasirea limitei inferioare a acesteia. Targetul initial se afla la nivelul liniei inferioare a canalului de regresie ascendent, iar in extensie, in cazul spargerii acestui prag, putem introduce ca si target nivelul retragerii de 61.8% a trendului ascendent 0.7769 – 0.8162.

 

Scenariu alternativ

Reluarea tendintei ascendente va fi validata odata cu iesirea din canalul de regresie descendent prin depasirea limitei superioare a acestuia. Formarea unui fractal in crestere pe zona de maxime, peste nivelul de rezistenta, 0.8074 poate reprezenta trigerul initierii unei tranzatii de cumparare. Un target initial, in cazul reluarii scenariului pozitiv, putem stabili la nivelul maximului local anterior, 0.8161. Nivelul superior al canalului de regresie ascendent joaca rolul unui important punct de inflexiune, putand determina formarea unor unde corective descendente odata cu testarea acestuia.

 

Niveluri cheie:

Rezistenta 2: 0.8137

Rezistenta 1: 0.8091

Pivot: 0.8045

Suport 1: 0.7999

Suport 2: 0.7952

 

Potentiale niveluri de intrare:

Pe trend ascendent: Cumparare la nivelul 0.8042 cu SL @0.8025, TP @0.8150

Pe trend descendent: Vanzare la nivelul 0.7997 cu SL @0.8020, TP @0.7925

 

DISCLAIMER

Informatiile din aceasta analiza FX sunt culese din surse diferite si trebuie sa serveasca doar in scopuri informative. Bulbrokers nu va fi considerat responsabil pentru validitatea informatiilor prezentate. Nici o parte a acestei analize nu recomanda cumpararea sau vanzarea unei valute sau a oricarui alt instrument financiar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.