Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Am crescut fiindca am tranzactii profitabile in floating si oscileaza, probabil din cauza asta. Ar fi undeva pe la 87% profitul, cu tot cu cele din floating, daca le-as inchide in acest moment. Nu stiu de ce nu isi face update, caci momentan gain-ul trebuie sa fie aproape 52.7%.

Postat

Indiferent cat ar fi gain-ul acum, eu sunt convins ca nu ai mai mult de 1000$ in cont, (de aceea am zis ca nu conteaza procentele, ca nu-ti permiti sa faci astfel de ghidusii cu un cont de 10000$)

Postat

dirzu e maestru cu pipeti el se bucura la procente, eu ma bucur la valoare, cand risc 5e ii risc fara emotie ca sunt bani de ciocolata. cand risti banii de o masina e o diferenta de emotie.

decat sa muncesc 2h pe zi pentru 1$ mai bine lipsa. astept sa apara unu sa zica ca face 100e pe zi dintr-un cont de 10k. restul sunt cancan.

Postat

+1 iulik2k1.

obs : e cam greu sa faci 100e constant chiar si cu un cont de 10k.

si 50e mi se pare suficient. intr-un an se aduna minim 10k profit, echivalent 100% PROFIT.

destul de mult daca vb de un cont cu aport personal de 10k

Postat

e cineva interesat de o investitie? :D de ce credeti ca e asa greu sa faci dintr-un cont de 10k 100 euroi pe zi?nimic nu e imposibil.

:) Si tu esti convins ca la 10k ai acelasi randament ?

Te invit sa ne arati un cont de 10k cu banii tai, cu astfel de profit constant si dupa aceea poti intreba de investitii.

Deocamdata ai aratat un cont de 1000$ cu profit consistent realizat prin scalp (extras) :

60535759 2012.11.06 12:12 buy 1.00 eurusd 1.2795 0.0000 0.0000 2012.11.06 12:15 1.2796 0.00 0.00 0.00 10.00

Postat

nu am cum sa-ti arat ceva ce nu am.am vrut sa-ti arat ca se poate face.si da pot avea acelasi randament si cu 10k.care ar fi diferenta?ai ceva impotriva scalpingului?conteaza cum ii faci sau conteaza ca-i faci?

Postat

@cocolino 1987

cifrele arata f. bine, la asa o rata a profitului, la un cont mare faci o caruta de bani.

ce strategie folosesti? in functie de ce semnale intri si cum iesi? o scurta descriere daca se poate. mersi!

Postat (editat)

nu am cum sa-ti arat ceva ce nu am.am vrut sa-ti arat ca se poate face.si da pot avea acelasi randament si cu 10k.care ar fi diferenta?ai ceva impotriva scalpingului?conteaza cum ii faci sau conteaza ca-i faci?

Nu, deloc.

Am probleme cu statement-urile fantastice fara istoric de minim 6 luni.

Ridic semnale de alarma si intrebare cand stapanii sustin lejeritatea de escaladare de la 1 televizor la 1 masina (valoare echivalenta)

Fara suparare :

1987 e anul nasterii ?

Ai economisit vreodata 10k eur sa-i ai cont/mana 100% independent si legal ?

Daca esti convins de ce nu faci pasul la contul de 10k pe banii tai ? De ce intrebi de investitori ?

Editat de radu103
Postat

da e anul nasterii

da am economisit 10k

consider ca nu e cazul sa dezbatem ce am eu sau nu.eu doar ti-am aratat ca se poate.acum ca tu esti toma necredinciosu sau tu nu poti e strict problema ta.dar se poate face 100e zilnic dintr-un cont de 10k.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.