Sari la conținut

Oportunitatea zilei - 5 decembrie 2012 - GBP/USD H4


Bulbrokers

Postări Recomandate

http://bulbrokers.com/media/uploads/gbpusd_h4_05.12.2012.gif

Scenariu principal

Dupa o tendinta corectiva ascendenta in urma spargerii liniei principale a trendului descendent, pretul urmeaza o tendinta laterala in interiorul intervalului 1.6080 – 1.6120. Aceste doua praguri reprezinta importante puncte de confluenta, care daca vor fi depasite vor indica continuarea evolutiei pretului in directia respectiva. Testarea in doua randuri a nivelului unei linii de trend intermediare, trasata pe graficul zilnic fara a reusi sa treaca peste aceasta precum si ramanerea sub nivelul retragerii de 61.8% a trendului descendent anterior, 1.6307 – 1.5828, indica un semnal important de incetinire a undei corective ascendente si reluarea tendintei principale de scadere. Alte semnale ce confirma acest scenariu sunt date de divergenta dintre graficul pretului si indicatorul MACD precum si de respingerea din nivelul superior al Benzilor Bollinger. Targetul initial in cazul reluarii tendintei descendente poate fi stabilit la nivelul liniei trendului corectiv respectiv la nivelul suportului 1.6050.

 

Scenariu alternativ

Continuarea tendintei corective va fi confirmata de trecerea peste nivelul superior al zonei de consolidare prin formarea unor fractali in crestere pe zona de maxime si inchiderea peste nivelul retragerii de 61.8% a trendului descendent 1.6307 – 1.5828. Acest scenariu va duce respectiv la depasirea nivelului liniei de trend intermediar care va intari ipoteza continuarii tendintei ascendente. Targetul initial poate fi stabilit la nivelul retragerii de 76.6% a trendului descendent anterior si in extensie la maximul local anterior, 1.6307.

 

Niveluri cheie:

Rezistenta 2: 1.6176

Rezistenta 1: 1.6132

Pivot: 1.6072

Suport 1: 1.6029

Suport 2: 1.5968

 

Potentiale niveluri de intrare:

Pe trend ascendent: Cumparare la nivelul 1.6130 cu SL @1.6100, TP @1.6190

Pe trend descendent: Vanzare la nivelul 1.6080 cu SL @1.6110, TP @1.6005

 

DISCLAIMER

Informatiile din aceasta analiza FX sunt culese din surse diferite si trebuie sa serveasca doar in scopuri informative. Bulbrokers nu va fi considerat responsabil pentru validitatea informatiilor prezentate. Nici o parte a acestei analize nu recomanda cumpararea sau vanzarea unei valute sau a oricarui alt instrument financiar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.