Sari la conținut

Vreau investitori mari, sunt extrem de profitabil AM STATEMENT !


Apollo

Postări Recomandate

Usurel, nu e vorba despre mine, ci de faptul ca , cu astfel de texte pot fi atrasi investitorii. Daca inca nu ati inteles la ce ma refer, urmariti video-ul de mai jos.

 

Aviz investitorilor cu capital mare !

 

Oare brokerii or proceda la fel?

 

Daca nu ati intalnit o astfel de situatie pana acum, nu inseamna ca ea nu exista.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sClo00RBGCI

Editat de apolo
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

E totusi o diferenta mare intre tipul de sarlatani la care faci aluzie in titlu si practicile brokerilor marlani prezentate in video. Intre aceia cu statement e greu sa discerni cine e sarlatan si cine si nu si apoi chiar daca ai determinat cine nu e sarlatan e greu al naibii sa investesti in aia care chiar vor face profit in viitor.

 

Cat despre brokerii marlani, eu zic ca daca

 

Nu deschizi cont cu broker mai tanar de 5 ani. Brokerii care isi fura clientii dau faliment in cele din urma. Un broker bun are interes ca tu sa rezisti in piata si sa ii platesti lui comision/spread. Daca broker-ul e tepar nu are cum sa reziste prea mult in piata. Da un buf si pleaca. 5 ani zic eu ca e o cifra ok.

 

Nu deschizi cont la broker care ofera bonusuri, super oferte, spread-uri fixe, si alte astfel de balarii. Se presupune ca daca deschizi cont ai deja o oarecare experienta pe demo si sti ca poti face profit din trading. De ce ai nevoie atunci de cea mai buna super tare oferta exclusiva?

 

Nu deschizi conturi de spread bet, 24options, sau orice alt broker care ofera o formula de "tranzactionare" derivata din forex spot trading. Astia functioneaza ca niste case de pariuri. Daca va e frica ca brokerii obisnuiti s-ar putea sa fie marlani ar trebui atunci sa va fie groaza de de astia.

 

Nu deschizi cont cu broker reglementat in afara SUA, UK, sau Elvetia. Si nu, nu ma refer la brokeri "internationali" "reglementati" in SUA sau UK dar incorporati in Bulgaria. Ma refer la brokeri Americani/UK/Elvetieni nativi.

 

Nu deschizi cont la brokeri de dimensiuni mici chiar daca indeplinesc conditiile de mai sus. Stabilesti cine e mic si cine e mare in mod relativ. Te documentezi pe net, pe unde poti, si incerci sa faci un top al brokerilor. Ii eviti apoi pe cei care se afla sub medie. Brokerii traiesc din volum. Daca broker-ul e mic s-ar putea sa nu aiba destul volum cat sa supravietuiasca pe termen lung.

 

Nu deschizi cont la brokeri recomandati pe net. Nu asculti de recomandari decat daca vin din partea unor persoane care le cunosti personal sau cu care poti avea o discutie fata in fata. E de preferat sa pui mai mult accent pe recomandarea celor care au castigat tranzactionand cu un anumit broker decat pe cea a celor care au pierdut. Net-ul e plin de reviewuri fake atat pozitive cat si negative.

 

iti vei reduce drastic sansele de a iti lua teapa. In mod evident, aceste reguli nu sunt batute in cuie. Iti poti lua teapa chiar si urmand aceste reguli si desi poti totodata sa nu respecti unele dintre ele si sa nu iti iei teapa, eu zic ca in medie vei obtine rezultate ok daca te tii de ele.

 

Cat despre cei cu capital mare eu zic ca e ceva mai usor sa te feresti de tepe. Sau macar de brokeri marlani. Ai multe oportunitati daca ai bani. Dupa marimea capitalului, poti sa tranzactionezi futures, poti sa iti deschizi cont segregated la dukascopy, sau poti sa negociezi o linie directa cu vreo banca/prime broker.

 

Beleaua mare in domeniul speculei financiare nu e neaaparat insa brokerul marlan. Astia au existat si vor exista la nesfarsit. Beleaua e in acei sarlatani care iti arata un statement de 6 luni si se ofera apoi sa iti vanda semnale sau iti cer bani in administrare. Ce sa mai zic de aia care vin cu experti back testati la infinit care arata profituri de mii de procente. Astia trag tepe mari si cateodata e chiar greu sa discerni cine e tepar si cine nu e.

 

In plus, unii poate ca nu sunt tepari, insa sufera de survivorship bias. Adicalea e posibil sa te trezesti cu unul care a avut profit in ultimii doi ani pur si simplu la noroc si acum iti vrea banii in administrare. Tu, impresionat de statement, si el, bineintentionat si increzator, s-ar putea sa va treziti amandoi cu contul in pamant la sfarsitul anului.

 

La nivelul la care insa ai bani de investit in altii se presupune ca sti ce faci. Nu degeaba le este interzis acelor investitori cu venituri mici (sub $1 milion, sau sub $10 milioane, nu mai stiu) in US sa investeasca in hedge fund-uri. E foarte complicat sa discerni cine e tepar, cine nu, si apoi cand ai diferentiat intre tepari si oameni buni, sa investesti in aia care chiar vor face profit. Vorba ceea, past results are not indicative of future success.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.