Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Am decis sa deschid acest topic in care voi posta saptamanal statement-urile mele pentru cei interesati de o investitie.Precizez ca suma de start este de 1000$ iar contul este demo.Tranzactionez doar doua perechi valuare si anume eur/usd si gpb/usd.Maine voi posta primul statement daca voi avea oportunitati de tranzactionare iar daca nu saptamana viitoare.

Editat de cocolino1987

• Răspunsuri 234
  • Citiri 97,6k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• "Cocolino daca esti fraier, detaliaza un pic sistemul". Nu doar ca bate a nesimtire , dar ai si tupeu. Macar altii ii cer direct asta si nu umbla cu ocolisuri.   De acord cu Dârzu, Cocolino,eu te-am

• "Cocolino daca esti fraier, detaliaza un pic sistemul". Nu doar ca bate a nesimtire , dar ai si tupeu. Macar altii ii cer direct asta si nu umbla cu ocolisuri. @APOLLO Am mai spus si prin alte parti

• Am recitit din posturile lui tradelover si recunosc sincer ca de Marti incoace am devenit un alcoolic veritabil .   Sper ca de Luni sa pot sa ma stapanesc si sa nu mai pui gura pe beutura.   "Hâc"

Imagini postate

Postat
  • Moderators

Daca te decizi sa iti prezinti strategia atunci iti mut topicul inapoi in strategii de tranzactionare. Pana una alta l-am mutat in discutii generale.

Am mai vazut la viata mea de forumist vamist, forexfactory, babypips, etc etc astfel de initiative si pana acum nu am avut placerea de a vedea initiativa supravietuind mai mult de 3-4 saptamani. Nu ma astept la mai mult din partea ta si ma indoiesc ca altii spera la mai mult. M-as bucura insa daca ai fii tu primul care rupe aceasta regula si care peste 12 luni vine cu al ~50-lea statement saptamanal si arata profit in cont.

Ce mai, daca peste 12 luni esti inca aici, cu acelasi cont, pe plus, cu drawdown-ul mic, si cu tranzactii facute aproape in fiecare zi promit ca te sponsorizez chiar eu. Bine, asta daca m-oi mai accepta tu ca investitor marunt asa cum sunt si daca tu n-oi deja fi prin caraibe sau prin compania lui John, George, sau Paul.

Editat de Criodi

Postat
  • Autor

Nici o problema.Merci ca l-ai mutat daca tu consideri ca aici ii e locul.Doamne ajuta si o sa-mi dau toata silinta numai ca sa pot sa-ti spun ca te-ai inselat in privinta mea.Tranzactii zilnice nu am cum sa fac caci mai si muncesc.O sa fac doar in timpul liber asta.

Editat de cocolino1987

Postat

@cocolino/ bravo, tine-o tot asa! fa pariuri mici si destepte, fereste-te de cele mari, care poate te scot pe moment (daca ai noroc), dar pe termen lung te lasa fara bani!

Postat

@cocolino/ bravo! 7% e dobanda bancii pe mai mult de 1 an jumate! Keep walking!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.