Sari la conținut

Featured Replies

Postat

This Week +45.81% (+6.63%) $490.71 (+$290.63) 500.00 (+300.0) 100% (0%) 10 (+6) 1.00 (+0.60)

si eu cu maruntisul.

Live account? :>  Foarte tare! In sfarsit mai apare cineva care pune si cifre nu doar basme.

Jos palari pentru toti cei care fac profit si ne mai arata si noua. %%-

Mai asteptam si pe restul.

• Răspunsuri 234
  • Citiri 97,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• "Cocolino daca esti fraier, detaliaza un pic sistemul". Nu doar ca bate a nesimtire , dar ai si tupeu. Macar altii ii cer direct asta si nu umbla cu ocolisuri.   De acord cu Dârzu, Cocolino,eu te-am

• "Cocolino daca esti fraier, detaliaza un pic sistemul". Nu doar ca bate a nesimtire , dar ai si tupeu. Macar altii ii cer direct asta si nu umbla cu ocolisuri. @APOLLO Am mai spus si prin alte parti

• Am recitit din posturile lui tradelover si recunosc sincer ca de Marti incoace am devenit un alcoolic veritabil .   Sper ca de Luni sa pot sa ma stapanesc si sa nu mai pui gura pe beutura.   "Hâc"

Imagini postate

Postat

This Week +45.81% (+6.63%) $490.71 (+$290.63) 500.00 (+300.0) 100% (0%) 10 (+6) 1.00 (+0.60)

si eu cu maruntisul.

Pune un cont de myfxbook. E mai credibil.

Postat

Offtopic
  nu caut investitori, daca vrei sa scoti banii de la ciorap. :P

deabia am invatat sa pun offtopic mai dureaza un pic myfxbook la semnatura.  :D

nu am ce sa arat momentan indicatorul Maria e in teste.  

Postat

Offtopic

Offtopic
  nu caut investitori, daca vrei sa scoti banii de la ciorap. :P

deabia am invatat sa pun offtopic mai dureaza un pic myfxbook la semnatura.  :D

nu am ce sa arat momentan indicatorul Maria e in teste.  

E cu scop estetic - am inteles.

Postat

@dirzuandreiovidiu

``De fiecare data cand iti dai seama ca esti de partea majoritatii trebuie sa te opresti si sa te gandesti.`` Mark Twain

PS. asa ca treaba aia cu mersul la culcare nu e valabila tot timpul.  Vorba aia: o fi mic winrate-ul meu, dar imi fac treaba cu el! :> 

Editat de johnbull

Postat

Offtopic

@dirzuandreiovidiu

``De fiecare data cand iti dai seama ca esti de partea majoritatii trebuie sa te opresti si sa te gandesti.`` Mark Twain

PS. asa ca treaba aia cu mersul la culcare nu e valabila tot timpul.  Vorba aia: o fi mic winrate-ul meu, dar imi fac treaba cu el! :> 

Nu stiu la ce postare te referi cand zici de mersul la culare, m-am uitat putin in urma si n-am gasit. Ori faci referinta la alta postare de-a mea, din alt topic, tot ce se poate...

Editat de dirzuandreiovidiu

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

Offtopic
Maria tranzactioneaza pentru amandoi, daca vrei iti dau numarul ei.... de mine nu a avut timp saptamana asta.
  • 2 luni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.