Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 234
  • Citiri 97,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• sincu_viorel1987
    sincu_viorel1987

Am decis sa deschid acest topic in care voi posta saptamanal statement-urile mele pentru cei interesati de o investitie.Precizez ca suma de start este de 1000$ iar contul este demo.Tranzactionez doar

• "Cocolino daca esti fraier, detaliaza un pic sistemul". Nu doar ca bate a nesimtire , dar ai si tupeu. Macar altii ii cer direct asta si nu umbla cu ocolisuri.   De acord cu Dârzu, Cocolino,eu te-am

• "Cocolino daca esti fraier, detaliaza un pic sistemul". Nu doar ca bate a nesimtire , dar ai si tupeu. Macar altii ii cer direct asta si nu umbla cu ocolisuri. @APOLLO Am mai spus si prin alte parti

Imagini postate

Postat
  • Autor

si acestea fiind zise am reusit sa mai fac doua tranzactii in piata asta adormita.per total in aceste doua zile de trading am inchis si aceasta zi cu un profit total de 7,7%.un profit frumusel zic eu.vorba lui johnbull:"dobanda bancii pe mai bine de un an si jumatate".va doresc o seara cat mai placuta si green pips tuturor.

DetailedStatement.htm

Postat
"Afacerile reprezinta arta de a scoate bani din buzunarul cuiva, fara a recurge la violenta." - Max Amsterdam
Postat

@ cocolino/ felicitari! ce strategie folosesti? intrari, iesiri, pt ca vad ca ai o rata de succes f mare

Editat de johnbull

Postat

Hai, Oltciter! Ai adormit in dimineata asta? Sper ca esti ok. M-am obisnuit ca dimineata, la cafea, sa ma uit la analizele tale: simple, pe intelesul tuturor! Sanatate multa!

Editat de johnbull

Postat
Offtopic

@ cocolino/ felicitari! ce strategie folosesti? intrari, iesiri, pt ca vad ca ai o rata de succes f mare

:)) Sa nu fie cu suparare, dar nu cred ca se cade sa intrebi pe cineva asa ceva.

Postat
  • Autor

salut dragi colegi.sper ca astazi ati avut o zi verde ca vad ca au fost oportunitati de tranzactionare.apolo multumesc!

Editat de cocolino1987

Postat

@cocolino/ nu ma deranjezi deloc, ca n-am nimic de ascuns! sunt conturi reale, cu bani reali si daca fac profit, ma vin inca 100.000. Cum am procedat: statement pe minim 6 luni, sa nu le zici de zeci-sute de procente ca n-o sa te creada, mai ales daca esti tanar, un 25-30% pe an multumeste orice investitor serios. Oricum, marea majoritaten-o sa te bage in seama si oricum considera forexul un joc de noroc si-ti inchid telefonul.Dupa ce ai statement, dai cateva sute de telefoane, zeci de intalniri, ca sa-ti intre 2-3 clienti.baza de date e pe 828.ro, adica firme, cifra de afaceri, nr de telefon. io asa am facut.Nu accepta clienti sub 10.000, ca cu saracii e belea: au 2 lei si-o chifla-n burta si au impresia ca au bani. fara 10.000 iti pierzi timpul. poti sa ma intrebi orice, ca n-am nimic de ascuns, de nimeni.

post-6531-0-20858100-1359052637_thumb.png

post-6531-0-28086800-1359052648_thumb.png

Editat de johnbull

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.