- Răspunsuri 140
- Citiri 112,9k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
Zile populare
Most Popular Posts
-
Si daca credeti ca este simplu sa faci bani din trading si o sa reusiti stand o ora pe zi in fata calculatorului si asteptand sa se incruciseze doua moving average cititi urmatoarele: "What if it wa
-
EdisonFX de unde ai luat EMA 8 si 21? Majoritatea traderilor folosesc EMA 20 care e tot una cu EMA21. Deasemenea majoritatea traderilor price action folosesc timeframe-uri mici de timp, 5 minute, 2 mi
-
Mister Black: M-ai inteles gresit, probabil e vina mea! N-am sustinut nicio clipa ca tradingul ar fi o activitate accesibila oricui, ceva facil, stai 2-3 ore pe zi si marchezi banul. Sigur ai sa ga
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Salut.
Imi propun sa postez trade-uri luate pe un cont demo de 1000 usd in spiritul titlului topic-ului. Voi tranzactiona doar pe TF Daily, folosindu-ma doar de price action, key level, suport/rezistenta, 2 x EMA 8 & 21. Deci un chart cat mai clean. Analiza fundamentala = 0(zero), fara indicatori, doar cele 2 ema.
In momentul de fata am deja 3 trade inchise: 2 au atins TP, cea de-a 3 a am inchis-o manual, desi daca as mai fi asteptat inca 2 zile imi atingea TP! Am in curs un long luat pe usdjpy, in clipa de fata e pe +, cu un Risk Reward de cca. 1:3.
Reguli pe care le voi respecta:
- Voi tranzactiona doar in directia trendului si doar atunci cand identific un setup valid - e o lucru subiectiv!
- Nu voi modifica SL sau TP pe timpul tranzactiei! Seteaza si uita!
- Voi avea deschisa doar o singura tranzactie! Nu voi piramida.
- Voi risca undeva intre 5 - 7% din balanta pe trade.
- Raportul Risk Reward va fi de 1:2 , 1:3 maxim, functie de context.
- Nu voi tine cont de news, analiza fundamentala, declaratii ... nimic.
In clipa de fata astept inchiderea tranzactiei, fie la SL, fie la TP. Nu va fi nimic incitant, doar rutina, plictisitor.................... Sper sa am rabdare sa duc topicul asta cel putin 6 luni si sa vedem ce se intampla!