Sari la conținut

Atatea saptamani si nu facem nimic?


Postări Recomandate

Au trecut ceva saptamani si nu mai scrie nimeni nimic? Ori ati rezolvat toate probleme si atunci vreau si eu sa stiu cum, ori nu ati rezolvat nimic, si atuici spuneti unde v-ati blocat sa va ajutam. Un grup nu comunica odata la o luna, ci mult mai des.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 an mai târziu...

Salutare tuturor,eu personal am cateva motive pentru care am incetat sa mai urmaresc activitatea grupului,din pacate.

In primul rand,m-a asteptam sa gasesc cateva persoane cu care sa creez o relatie mai apropiata..practic persoane care sa se gaseasca la acelasi nivel de cunostinte...la momentul acela eram la nivelul 0 :) si cu care sa fac schimb de idei la modul cel mai practic,cu platforma deschisa pe pc,sau pe cineva mai avansat care(aspecte pe care le-am gasit pe unele site-uri de dincolo),care sa isi prezinte strategia de trade prin exemplificari elocvente,nu numai sfaturi generale(de altfel unele dintre ele chiar bune,dar menite sa ma faca la momentul acela si mai confuz).

Un alt aspect care m-a deranjat,au fost..nu prea multi totusi,cei care m-au taxat pentru intrebarea proasta pe care am pus-o la acel moment(cu toate ca se putea observa ca sunt la inceputuri),astfel am capatat o reticienta in a mai pune intrebari.Aici cred ca se afla si traderi profi`,care insa din lipsa de timp sau dispozitie isi pun doar parti din strategia lor la dispozitie..de multe ori din numai din cuvinte,cea ce pe mine nu m-a ajutat prea mult,deoarece cred ca este de notorietate faptul ca un incepator cu o strategie perfecta in fata..tot da pe langa.

Acum nu pot spune ca eu am fost cel mai serios,sau poate am avut expectatii prea mari..nu stiu,insa din pura intamplare m-am logat astazi..acum am verificat,am primit un mesaj pe mail,daca gasesc pe cineva dispus sa petreaca putin timp cu o analiza...pe chart serioasa (intrari,iesiri..sl,tp-uri,mm,rm),mi-ar face mare placere sa o urmaresc si sa creem o discutie CONSTRUCTIVA in jurul si bazata pe modelul respectiv de trade.

Asta este o opinie personala,probabil si unii dintre voi au avut aceleasi senzatii,poate eu am avut asteptari prea mari..dar astea sunt motivele in mare care m-au determinat sa intru din ce in ce mai rar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@booghie.

Ceea ce iti dorest tu este aproape imposibil.Stilurile de tranzactionare sunt foarte diferite.In acest grup sunt doar 16 persoane.Daca tu esti day trader si restul sunt long term trader despre ce sa vorbiti?Eu sunt fan Elliott Wave.La Elliott Wave pe acest forum (nu in acest grup) sunt eu si Ovidiu Gant interesati.

El tranzactioneaza eur/usd, eu nu, asa ca inca nu colaboram.Eu te sfatuesc sa deschizi un grup pe forum, special cu stilul tau de tranzactionare, si poate gasesti traderi care fac acelasi lucru si puteti schimba idei.

Editat de Tim_isoara
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ boochie

 

Eu o sa imi expirm opinia. Referitor la nemultumirea ta;

 

Eu nu cred in tradingul manual. Mi se pare o pierdere de timp. Cunosc traderi care fac bani frumosi manual. Dar eu nu le impartasesc idea.

 

Nu am intalnit pe nimeni sa faca bani cu indicatori. Banuiesc ca "sistemele" tale se bazeaza pe indicatori. Nu cred ca tu poti face cu un trader "schimb de idei".

 

Daca crezi ca vrei sa faci treaba eu te pot indruma inspre cineva care cred ca te-ar putea ajuta inclusiv cu ceea ce vrei tu, intrari iesiri, etc. Dar se cere seriozitate maxima. Anunta-ma pe PM daca doresti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut posibilitate  sa vad traderi care fac bani cu indicatori altii cu price action, altii cu pivoti, altii cu suport si rezistenta. altii cu Elliott Wave, etc. sau cu combinatii intre diferite sisteme, dar toti aveau un plan de tranzactionare, un money management corespunzator si disciplina in tranzactionare, de aici veneau rezultatele.

Toti erau day traderi. dar asta era specificul "restaurantului".Nu aveau in meniu long term traderi.

Editat de Tim_isoara
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu cred in tradingul manual.Nu am intalnit pe nimeni sa faca bani cu indicatori.

 

@ovidiubenone

Tradingul automat nu se bazeaza pe programarea  unor indicatori?

Editat de Tim_isoara
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tradingul automat nu se bazeaza pe programarea  unor indicatori?

Nu este obligatoriu!

 

Exista Ea-uri care se bazeaza pe Indicator/i. Sau alt set de reguli care nu are nevoie de INDICATORI! Am asemenea EA-uri(din ultima categorie). De fapt cu EA-urile care folosesc indicatori am probleme. Nu castiga nu pierd EA-urile respective, doar platesc brokerul spread/comision!

Editat de ovidiubenone
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.