- 0
De ce este NFP-ul un anunt atat de important?
-
Navigare recentă 0 membri
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Întrebare
Criodi
Ca sa nu fie categoria goala m-am gandit sa sparg eu gheata cu o intrebare - si in mod aparent inevitabil un raspuns.
In fiecare vineri vin in facultate vin niste baieti care fac trading for a living si tin o sesiune de trading live. E pentru studentii de la master dar au gasit loc si pentru mine. Nu e cine stie ce smecherie insa e un mediu in care se discuta despre trading si in care multi se lovesc pentru prima data cu capul de grafice (studenti la master care vor sa intre in asset management... chiar dezamagitor). Care-i treaba cu nfp-ul a fost una dintre chestiunile discutate vinerea asta (cam ca in fiecare vineri cu nfp de altfel). Ma gandesc ca e o intrebare buna si pentru categoria noastra de intrebari si raspunsuri.
Deci, intrebarea sau mai degraba intrebarile sunt: De ce ce este nfp-ul un anunt atat de important, de ce genereaza miscari atat de violente, si cum se explica aceste miscari? Perechile vizate sunt EURUSD si USDJPY.
Initial am vrut sa ma prefac ca nu stiu si sa las intrebarea comunitatii (am si facut-o pentru vreo 12 ore). Promiteam si niste premii pentru cine da un raspuns. Sorry. Am rabdarea scurta se pare M-au manancat degetele atat de tare ca nu m-am putut abtine de la a le scarpina pe tastatura pana cand mi-a iesit un raspuns. Dar daca vi se pare raspunsul meu ca fiind idiot sunteti mai mult decat bineveniti sa ma corectati. Atunci chiar am sa gasesc un mod sa va rasplatesc.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Top autori pentru această întrebare
2
Zile populare
Mar 10
1
Mar 11
1
Top autori pentru această întrebare
Criodi 2 postări
Zile populare
Mar 10 2013
1 postare
Mar 11 2013
1 postare
Postări populare
Criodi
Non-farm payrolls este un numar economic extraordinar de important si in consecinta cauzeaza valuri in pietele finanicare atunci cand este anuntat. NFP-ul reprezinta numarul de joburi adaugate sau pie
Criodi
Ca sa nu fie categoria goala m-am gandit sa sparg eu gheata cu o intrebare - si in mod aparent inevitabil un raspuns. In fiecare vineri vin in facultate vin niste baieti care fac trading for a livi
Imagini postate
1 răspuns la această întrebare
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.