Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Autor

Am revenit cu noutati. Am investit cei 100$. Deocamdata am facut 12$ intr-o saptamana.

• Răspunsuri 22
  • Citiri 34,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• @aly cu 100 usd nu poti sa faci nimic, doar sa-i pierzi. singurul care castiga e brokerul tau. Sigur, vei zice ca astia iti permiti sa-i pierzi. Eu zic ca daca -ti permiti sa-i pierzi, mai bine da-i u

• Acum vreo doi ani , o amica de-a mea , ma intreba :   - Cu ce te mai ocupi acum ? - Studiez bursa, ii zic. - Aaaaaaaaa, , sa n-o faci , o prietena de-a mea a facut imprumut 50 de milioane in banca si

• Ce parere aveti despre etoro.com? Este cineva care a tranzactionat cu ei? Se merita? Exista riscuri la investitia de 100$ ?

Postat

Ce parere aveti despre etoro.com? Este cineva care a tranzactionat cu ei? Se merita? Exista riscuri la investitia de 100$ ?

Salut tuturor, eu sunt din noiembrie pe eToro cu bani reali si am scos primi mani luna trecuta. In timp de 4 zile au fost pe card.  Daca vreti sa ma gasiti pe eToro acesta este userul meu: sliviud 

Este un broker pentru incepatori care nu prea stiu cu ce se mananca forexul si pot copia persoane experte care fac asta toata ziua. 

In aceasta perioada dau 20$ gratis fara depozit. Daca vreti puteti testa si in demo cu mai multi bani. Pentru un bonus de 50$ trebuie sa depuneti 100$ si sa va inscrieti prin emailul unei persoane care are deja cont la ei. Ma puteti contacta pentru orice.

http://www.etoro.com/refferal.aspx?RAF=2451383&SubAffiliateID=Mail&LanguageID=8

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.