Salut. Deschid si eu un topic cu semnalele de tranzactionare oferite de strategia mea. Vreau sa vad cat de profitabila este in decurs de o luna. Daca e la fel ca pe istoric intru cu bani reali. Deocamdata am pierdut pe forex 10$ in 7 luni de tranzactionat cu diverse strategii si nu mai bag pana nu am rezultate pe demo.
Despre strategie nu vreau sa zic multe, doar ca graficele care ofera semnale sunt construite in excel cu informatii colectate pe timeframe de 1 minut, se bazeaza pe divergenta curbelor si m-am axat numai pe paritatea eur/usd. De asemenea, pentru construirea strategiei m-am inspirat din cursele de cai de la Betfair, mai exact din observatiile mele referitoare la miscarile cotelor la Betfair. Nu am setat un TAKE PROFIT pentru ca strategia nu ofera semnale din timp despre inchiderea pozitiei asa ca trebuie sa verific regulat pentru a vedea daca pozitia trebuie inchisa. Evident, daca pretul ajunge in apropiere de pretul estimat, verificarile vor fi ceva mai dese pentru a putea inchide pozitia in punctul cel mai profitabil. Despre STOP LOSS pot spune acelasi lucru ca si despre TAKE PROFIT, numai ca SL-ul il setez la 100 pips, ceea ce inseamna in realitate 10$ cu marimea pozitiei de 0.01 lot pe paritatea eur/usd. Cand voi mai baga bani reali nu vreau sa risc mai mult de 10$. Consider deocamdata (evident pana la proba contrarie ) ca orice corectie care apare inainte ca semnalul sa se adevereasca nu poate fi mai mare de 100 pips.
Voi atasa si balanta contului demo.
Asadar, primul semnal considerat a fost BUY pe 17.05.2013 la 16.49 la cota 1.281 incheiat cu un profit de 77 pips. (a se vedea imaginea atasata)
Acum am in derulare inca un BUY cu un profit actual de 48 pips. Conform calculelor din excel estimez ca pretul va ajunge pana vineri, cel tarziu luni, 27.05.2013 undeva in jurul valorii de 1.302, poate chiar mai mult, chiar daca pe termen scurt ( o zi) ma astept sa mai scada undeva pe la 1.29.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Salut. Deschid si eu un topic cu semnalele de tranzactionare oferite de strategia mea. Vreau sa vad cat de profitabila este in decurs de o luna. Daca e la fel ca pe istoric intru cu bani reali. Deocamdata am pierdut pe forex 10$ in 7 luni de tranzactionat cu diverse strategii si nu mai bag pana nu am rezultate pe demo.
Despre strategie nu vreau sa zic multe, doar ca graficele care ofera semnale sunt construite in excel cu informatii colectate pe timeframe de 1 minut, se bazeaza pe divergenta curbelor si m-am axat numai pe paritatea eur/usd. De asemenea, pentru construirea strategiei m-am inspirat din cursele de cai de la Betfair, mai exact din observatiile mele referitoare la miscarile cotelor la Betfair. Nu am setat un TAKE PROFIT pentru ca strategia nu ofera semnale din timp despre inchiderea pozitiei asa ca trebuie sa verific regulat pentru a vedea daca pozitia trebuie inchisa. Evident, daca pretul ajunge in apropiere de pretul estimat, verificarile vor fi ceva mai dese pentru a putea inchide pozitia in punctul cel mai profitabil. Despre STOP LOSS pot spune acelasi lucru ca si despre TAKE PROFIT, numai ca SL-ul il setez la 100 pips, ceea ce inseamna in realitate 10$ cu marimea pozitiei de 0.01 lot pe paritatea eur/usd. Cand voi mai baga bani reali nu vreau sa risc mai mult de 10$. Consider deocamdata (evident pana la proba contrarie
) ca orice corectie care apare inainte ca semnalul sa se adevereasca nu poate fi mai mare de 100 pips.
Voi atasa si balanta contului demo.
Asadar, primul semnal considerat a fost BUY pe 17.05.2013 la 16.49 la cota 1.281 incheiat cu un profit de 77 pips. (a se vedea imaginea atasata)
Acum am in derulare inca un BUY cu un profit actual de 48 pips. Conform calculelor din excel estimez ca pretul va ajunge pana vineri, cel tarziu luni, 27.05.2013 undeva in jurul valorii de 1.302, poate chiar mai mult, chiar daca pe termen scurt ( o zi) ma astept sa mai scada undeva pe la 1.29.
Revin cu noi detalii.